• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Archive for February, 2006

  Vintertanker – (Danish Only)

  Thursday, February 23rd, 2006

  Månederne siden jeg 9.november 2005 afsluttede min antropologi-uddannelse ved Kbh Universitet har været turbolente og mættede: 1 måneds cykelrejse i smukke Marokko, et par jule/nytårsuger i Danmark, 3 ugers cykel/camping-ferie på Tenerife, og nu adskiller kun 38 dage mig fra udlevelsen af en stor livsdrøm: som rygtesmedene muligvis har luftet, så påbegynder jeg lørdag 1. april 2006 en jordomrejse på cykel sammen med Pablo.

  Det er selvsagt et kæmpe projekt at få på benene og jeg er beskæftiget på fuldtid nu med at skrive sponsoransøgninger, skabe kontakter til aviser/magasiner/TV, lave hjemmeside, researche, studere atlasser (ganske nørdet – kan slet ikke holde fingrene fra de farvede landkort!), opbygge formen (vægttræning, spinning, løb, indefodbold), cutte praktiske forbindelser (som diverse abonnementer, forsikringer, bolig etc) til Danmark, nyde de sidste stunder med venner og alene hjemme med tanker & idéer…

  Hvis du har nogle idéer eller forslag i relation til ekspeditionen, mulige sponsorer, virksomheder/medier/websites/venner/fjerne slægtninge etc., der kunne være interesserede på den ene eller anden måde, så kontakt os venligst. Vi har naturligvis en masse bolde i luften allerede, men vi vil sætte stor pris på alle reaktioner. Networking reigns suprime!

  Det er naturligvis lang tid at undvære familie, venner, Danmark og alt andet, som er med til at konstituere mig som person. Men jeg føler mig drevet af en imposant og levende kraft hinsides det forklarlige, som gør beslutningen om at tage på denne jordomrejse ganske simpel: for mig lige nu eksisterer der intet andet end tanker, overvejelser og forberedelser forbundet med livet foran mig i cyklens sadel langs klodens veje. En meget forkælet og livsbekræftende situation at befinde sig i!

  Lad den dovne vinter fordufte og eventyret begynde!

  Kærligst,

  Nicolai

  Share

  Nyhedsbrev #1 i luften!

  Friday, February 17th, 2006

  Første nyhedsbrev kan ses på følgende link – husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk vil få tilsendt de kommende nyhedsbreve Nyhedsbrev #1

  Share

  Arbejder hårdt..

  Wednesday, February 15th, 2006

  Et lille forsigtig første indlæg i min dagbog..
  Her i disse uger hvor jeg egentlig burde forberede vores fantastiske tur så går det meste af min tid med at få afsluttet mit projekt på arbejdet. Arbejd! Arbejd!

  Heldigvis er der stadig et par minutter her og der til at diskutere turen med Nicolai og ikke mindst drømme sig ca. 45 dage ud i fremtiden..

  Vi ses!

  Share

  Forberedelsestur til Tenerife!

  Friday, February 10th, 2006

  Se billeder, rutekort mm. fra Nicolais 3 ugers cykelrejse på Tenerife (nederst på siden)

  Share

  Rutekort opdateret

  Friday, February 10th, 2006

  Videre til rutekort

  Share

  Billeder fra Nicolais cykelrejse på Tenerife

  Friday, February 10th, 2006

  Klik her!

  Share

  Tenerife – Dag 19-21

  Thursday, February 2nd, 2006

  Samlet distance : 1001 km
  Antal cykeldage : 11

  Atlanterhavsbadning i Playa de las Américas, norsk krimilæsning (vist min første krimi nogensinde!), løbeture, forberede sponsorbreve til jordomrejsen, nærdaglige internetbesøg og follow-ups med Pablo hjemme på Nørrebro, nye indsigter i kunsten at begrænse de daglige udgifter i campinglivet, sol og afslapning inden hjemrejsen mod København og de næste 2 måneder, som vil indebære forberedelserne til at bryde (yet again!) med den danske sødme…Au revoir!

  Temptatious road - Parque Nacional del Teide
  Temptatious road – Parque Nacional del Teide

  Share

  Tenerife – Dag 18

  Wednesday, February 1st, 2006

  Afslapning på campingpladsen og i Las Galletas.
  Mønstre og rutiner dukker langsomt på her på Camping Nauta i takt med at dagene går. Fluernes tidlige ankomst ved teltet før solens opgang, midnatskattene, der skriger som spædbørn i buskadset bag mig, den snorkende nabo (i den UK-registrerede campingvogn) og hans hundes gøen hver gang fremmede nærmer sig, den utilpassede tysker, der febrilsk forsøger at holde gang i bålet dagen lang (hvis mennesket ikke umiddelbart har nogle udfordringer at tumle med, så skabes de!), mine morgenindkøb hos den smilende dame i campingkiosken, chikadernes filen, teltdugens blide blafren, Sudoku i sollyset, tjek af bardunernes stramhed, kropshævninger på sportspladsen, cykelture ned til Spar-supermarkedet, tisseture i hegnet samt alle de forskellige steder – oftest restauranter, men også fodbruseren nede ved stranden i Las Galletas – hvor jeg har fyldt de 3 cykelvandflasker op fordi jeg ikke gider at betale for vandet her og fordi jeg har tillid til at kroppen nok skal klare det spanske vand.

  How I love preparing my own food using the gasburner... How I love preparing my own food using the gasburner…

  Share