• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 623 – Lorne -> Torquay (cabin)

  Distance (km) : 59
  Time on bike : 3h 50m
  Brutto time: 10.00 – 15.00
  Avg : 15.3 km/h
  Max.speed: 61.0
  Total (km) : 25.716

  Jeg havde sat næsen op efter sol i dag. For farverne i havet langs Great Ocean Road tager sig så meget bedre ud i solskinnet end, som i dag, overskyet og regnfyldt vejr. Potentialet i havvandets farvespil fornemmes tydeligt selvom solen bliver indendøre i dag, og det gør mig lidt ondt at konstatere. Cykelmæssigt er det dog en ganske fin dag inde under regnhætten. Medvinden er gæv (som altid) og den lette regn frisker godt op, også inde under mit våde ansigt. Brett døjer stadig med sit dårlige knæ i det let bakkede terræn, og vi aftaler fra dagens start at mødes i bade- og surferbyen Torquay, kun 60 km oppe langs kysten.

  I Torquay er Brett stadig i et ”I pay all”-humør, så vi checker ind hos Torquay Resort Caravan Park i en rummelig on-site caravan på hans regning. Jeg har gennem de sidste dage forsøgt at skabe lidt balance i regnskabet, men han nægter at tage imod noget fra mig. Han mener, at min historie og dét, jeg er i gang med, er fantastisk, og at det giver ham rigeligt tilbage. Jeg forstår pointen, men har stadig lidt svært ved at forstå, at mit eventyr, mine oplevelser og mine erfaringer kan have en sådan værdi for andre…
  Der er sommerhusstemning i hytten og Brett laver dejlige, mexikanske burritos skyllet ned med Coronas og hyggelige stunder, mens en possum rumsterer rundt i træet udenfor på udkig efter en bid mexikansk.

  (Billeder kommer…)

  On this day..

  Share

  Leave a Reply