• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 634 – Et interview og kænguru på grillen…

  Rhods bedstefar John, som jeg havde nogle hyggelige snakke med nede i Sorrento i julen, mente, at jeg var “news worthy”, så han har skaffet kontakt til ABC Radio og arrangeret et radiointerview. Allerede kl. 06.20 bliver jeg ringet op og stillet om til studiet, direkte. Med en kop hurtig morgenkaffe har jeg forsøgt at vaske den grødede morgenstemme og nytårsaftenresterne væk. Jeg er noget spændt på arrangementet, for jeg har ingen briefing fået om, hvad værterne vil spørge om, eller hvor meget de ved om WT.

  ABC-interviewet er en ny oplevelse for mig, og erfaringen lærer mig, at man med fordel kan have nogle standardsvar klar på spørgsmål, som altid kommer i sådan et interview. Jeg var ikke helt gearet til den lettere overfladiske ping-pong-stil. Vi er her for at lære.

  The cool and artsy Brunswick Street, Melbourne.

  The cool and artsy Brunswick Street, Melbourne.

  St Patrick's Cathedral, Melbourne

  Fra en cigaretpakke…

  Oh, my God...

  Hjemme i huset ser jeg ud på eftermiddagen billeder fra de gode Latinamerika ’98-dage sammen med Rhod. Det er nærmest et chok at gense en ung, ung Bangsgaard Jr. i Rhods fotoalbum fra hans besøg hos mig i Middelfart over Skt. Hans for snart 10 år siden.

  A stubby and a glass of white with Rhod and Iva on Brunswick Street, Melbourne.

  Iva, Rhod og jeg tager en række dejlige eftermiddagspilsnere på en udendørscafé på Brunswick Street under solen, og om aftenen har Rhod inviteret nogle venner over til en gang BBQ i baghaven. Jeg smager kænguru for første gang. Vanvittigt lækkert (Hmm, kylling!, intern, red.), selvom jeg lige skulle omprogrammere mig selv mentalt efter de seneste måneder gennem den australske bush, der hovedsageligt bød på hobevis af kænguru af den døde, fordærvede variant.

  Yet another barbie night...

  Masser af dejlig mad & drikke og en håndfuld nye bekendtskaber…

  On this day..

  Share

  3 Responses to “Dag 634 – Et interview og kænguru på grillen…”

  1. Martin Says:

   🙂

  2. Sam Says:

   …vi trænger sgu snart til en ny reunion med masser af “hmm kylling”;o)

   KH
   Onkel Sam

  3. Fjumse Says:

   Ja, giv mig reunions!!!

   Vi har alle brug for flere legendariske og rablende gale udbrud. De stunder ruster aldrig. “Hmm, kylling” var bare en blandt mange på en genial 5-års-gym-reunion…Pablo havde et par enkelte mere i posen, så vidt jeg husker…. 🙂

   Eugen

  Leave a Reply