• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 674 – Vi er sÃ¥ forkælede…

  Lakes Entrance -> Marlo (private acc.)
  Distance (km) : 79
  Time on bike : 4h 44m
  Brutto time: 10.00 – 17.30
  Avg : 16.7 km/h
  Max.speed: 55.9
  Total (km) : 26.780

  Dagens Tone: Wicked Gil – Band of Horses

  Det er virkelig svært for mig ikke at være glad og tilfreds, når solen skinner. Hvordan kan man næsten tillade sig at være andet? Solen taler et helt utvetydigt sprog til mig; livsglæden er budskabet, tilfredsheden er gramatikken. Needless to say, solen skinner hele dagen, maven er bar og næverne ryger lejlighedsvis i vejret.

  Black swan in Lakes Entrance, Victoria.

  Black swan in Lakes Entrance, Victoria.

  Nicolai in action in Lakes Entrance.

  ”Det er så rart endelig at have fået lidt kontakt til de lokale”, sagde Jens, da vi ved den sandede flodbred i Marlo fik tilbudt at slå vores telte op i haven hos Becks & Emma, et par free spirited piger, vi faldt i snak med lige før dukkerten i Snowy River. Som de rotter vi nu er, havde vi i et stykke tid stået og fisket lidt efter et overnatningstilbud, da vi ved, at den australske gæstfrihed aldrig slutter med bare at få lov til at slå teltene op i baghaven. Der er altid lidt ekstra godt i posen.

  Rural scenery near Marlo, VIC.

  Rural scenery near Marlo, VIC.

  An exhausted Jens in Marlo...

  Således også i dag. Da vi ankommer hos Becks og Emmas hus i Marlo får vi straks stukket et par kolde øl i hånden. Den australske velkomst. Jeg elsker den. Lover i aften mig selv at adoptere den til Danmark.

  Chilling with Becks, Emma, and Jens in Marlo...

  Efter en rundvisning i huset, terrassesnak og yderligere et par øl går vi over til et par veninder for at se solnedgangen (over havet, Snowy River og sandtangerne), der brænder i horisonten og på nethinden. Vidunderlig. Stuesnak og good times.

  Nasty bugger in Marlo, VIC.

  Wonderful sunset in Marlo, VIC.

  Hjemme i hytten tryller Emma et gedigent måltid frem til os. Jens og jeg har drømt om store steaks og i aften indfris drømmen. Vi får lov til at crashe indendørs, jeg på sofaen, Jens i soveværelset hos Becks.

  Vi er sÃ¥ forkælede…What have we done to deserve all this?

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).