• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 677 – Kogaen halter…

  Cann River -> Eden (wild camp)
  Distance (km) : 112
  Time on bike : 5h 35m
  Brutto time: 08.45 – 16.15
  Avg : 20.1 km/h
  Max.speed: 67.3!
  Total (km) : 26.977

  Bridge in Genoa, the last town in Victoria along the Hwy 1...

  Hjulene ruller inden kl. 09 videre på vejen mod Sydney, hvortil der endnu er 600 km. Det går strålende, i et fint tempo gennem de store regnskovsområder (inkl. Albert National Park) langs Hwy A1. Geniale, snoede nedkørsler på den fine asfalt, der – som Jens bemærkede – mindede lidt om at være med i et PC-racerbilspil.

  Under et lille break i skoven mellem Cann River og Genoa bliver jeg bidt hele 3 gange på benene af en modbydelig og ondskabsfuld marsh fly, en overdimensioneret spyflue, der minder lidt om en drage både i udseende og aggressivitet. Det morer forståeligt nok Jens. Jeg selv bliver paranoid og bæstet og vil bare gerne væk derfra.

  My mobile office, here in Cann River, VIC.

  Lidt før middag når vi efter 47 km Genoa, et lille semiforladt spøgelseshul, der absolut intet har at byde selv den mest taknemmelige forbirejsende. Vi spiser vores frokost i stedet. Jens er forsigtig i forhold til sine knæ, der er begyndt at gøre opmærksom på sig selv, så han vælger at forsøge at blaffe (alt. tage bussen) til den næste by, Eden.

  Der er endnu 63 km til Eden fra Genoa. Jeg sætter mig godt til rette i sadlen med høj musik i ørerne (Rage Against the Machine + Muse) og skyder den af resten af eftermiddagen. Jeg bliver grebet af en stemning, kører mig selv godt ud i gearene og spiser i løbet af 2t 45m de 63 km asfalt i ét hug uden pause. Benene opfører sig som ivrige hundehvalpe, der ikke er blevet luftet længe.

  Jeg krydser grænsen til delstaten New South Wales (Sydney) i dag efter 2 måneder i delstaten Victoria. Forandringen er umærkbar, både i omgivelserne og i mig, der har travlt med at træde i pedalerne. Er baldret og nær sukkerkold, da jeg når Eden (4.000 indb.). Voldtager Foodworks-supermarkedet. Jens er ikke dukket op endnu.

  Til min skræk opdager jeg, at min bageste fælg har bukket under! En 6 cm lang flænge, hvor bremseklodserne slider, har gjort det forbi med den Giant-fælg til 10 USD, som jeg fik sat på i Kashgar i det vestlige Kina i efteråret 2006. Den har gjort det godt. Men satans er det dog.

  Me from a lookout in Eden, NSW.

  Forsigtigt cykler jeg ud på en halvø i udkanten af Eden og finder en fin, lille park med en god udsigt over Twofold Bay, der bærer en stolt hvalfanger-historie. Det blæser kraftigt på den klippefyldte halvø, så jeg finder mig en plet græs bag en mindesten rejst for de mænd, der gennem tiden har mistet livet i farvandene omkring Eden. Fricamperingen har mange ansigter.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).