• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 682 – Luksus til rotterne

  Bodalla -> Batemans Bay (caravan park)
  Distance (km) : 71
  Time on bike : 4h 35m
  Brutto time: 09.30 – 17.30
  Avg : 15.4 km/h
  Max.speed: 56.3
  Total (km) : 27.231

  Bær over med gentagelsen. Morgenstunden bag Bodalla Bowling Club-klubhuset har guld i mund og mosekonen har været travl hele natten. Teltet er dugvådt, temperaturen 16C kl. 06.30, da jeg vågner.

  Early morning ligth in Bodalla, NSW.

  Early morning ligth in Bodalla, NSW.

  Jens og jeg spiser os i dag godt 70 km ind på de 314 til Sydney. Men det går trægt, for rollercoasteren fortsætter uformindsket hele dagen.

  Det er enormt rart at have Jens med på denne del af rejsen. Der grines, hygges, sludres, jubles, bandes, jokes og alt det andet, der konstituerer venskabet. Det gode venskab. Også på et mere egoistisk plan er det dejligt at mærke og blive bekræftet i, at de sidste knapt 2 års solorejse ikke har gjort mig helt ”eremitisk” og huleboeragtig.

  Shopping frenzy in Moruya!

  Yum! Lunch time in Moruya, NSW.

  Bridge north of Bodalla, NSW.

  Dagens Tone: Björk & Thom Yorke – I’ve Seen It All

  Jeg laver et par kortere afstikkere i dag, bl.a til Guerilla Bay, der brillierer med en smuk kystlinie i de fineste smaragdfarver. En lille net feriebolig med havudsigt her ville ikke være upassende. Powernap i Malua Bay i solen.

  Guerilla Bay detour, near Rosedale, NSW.

  Near Guerilla Bay detour, near Rosedale, NSW.

  Batemans Bay, NSW.

  Det er lidt som at komme i den syvende himmel at ankomme til Easts Riverside Holiday Park i Batemans Bay. Det er en 4-stjernet campingplads med alle bekvemmeligheder. Det er første gang Jens og jeg betaler for at overnatte. Vi hopper direkte i poolen, så snart campingfar har vist os til rette på pladsen.

  Mackenzie Beach, Malua Bay, NSW.

  Jeg har ikke fået et varmt bad siden Marlo for en uge siden, så den får på alle tangenter, lige indtil jeg er ved at nå det menneskelige opløsningspunkt (efter ca. 25 min.):
  Sæbe, shampoo (x2), vatpinde (x4), barbercreme, kokosolie, deodorant, negleklip og dittorens, fugtighedscreme, hårvoks og myggelotion (En stor tak til Iva i Melbourne, som forsynede mig med små lækre prøver fra sit parfumeri). Lad festklokkerne ringe! Husker ikke, hvornår jeg sidst var så ren.

  Sunset, Batemans Bay, NSW.

  Batemans Bay sunset. February 2008.

  Thinking

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).