• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 689 – Den forskubbede nakke & Bondi Beach

  Daytrip: 20 km.

  Det er som om nakken har forskubbet sig lidt i forhold til resten af kroppen i nattens løb, da jeg vækkes af hostelpersonalet og bliver gjort opmærksom på at check-out var kl. 10, 45 min. tidligere.
  Zülle bryder sig ikke om at starte dagen på den måde.

  Residential neighbourhood in Sydney...

  Efter en gang temmelig tarvelig havregryn med lunkent pulvermælk i en park i Kings Cross foreslÃ¥r Jens, at vi tager til stranden. Solen skinner og nakken er ved at finde sit normale leje pÃ¥ kroppen igen – det er ubetinget dagens bedste forslag. Der er noget fint ved med fuld oppakning at cykle til Bondi Beach (og Stillehavet!), der sammen med Rios Copacabana og Balis Kuta hører til Strandenes Elite.

  The world famous Bondi Beach, Sydney's Eastern suburb.

  Det er en dejlig eftermiddag på Bondi Beach, med badning, afslapning, solcreme og voyerisme. Tror dog det er usundt med al den eksponering af hud og bikini.

  The world famous Bondi Beach, Sydney's Eastern suburb.

  The Rats with their new wardrobe, Seven Hills, Sydney suburbia.

  Fantastic dinner prepared by Brett (second from right). Seven Hills, Sydney.

  Tilbage i centrum tager Jens og jeg toget ud til forstaden Seven Hills, hvor Brett, en jævnaldrende fyr, jeg cyklede sammen med nogle dage ved Great Ocean Road, har inviteret os indenfor. Det er et kæmpehus med swimmingpool, kabel-TV og andre bekvemmeligheder. Jens og jeg har fået hver vores værelse. Med bløde madrasser og døre i stedet for teltduge. Vi er ventede og Brett står klar med kolde øl og en fantastisk velsmagende 3-retters menu til os og det søde par Vicki og Chris. Det bliver en superglad og hyggelig aften og igen fatter jeg ikke rigtigt, hvordan de gode stunder altid finder mig. Med et Scud-missils træfsikkerhed. BANG!

  Sydney Opera House napkin. Classy!

  Relaxing in civilized surroundings...Ahhhh!

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).