• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 695 – Back to Bondi!

  At the train station in Sydney...

  Bondi Beach and rock pools.

  Bondi Life Saving Club.

  My host/friend Kate and the chocolate labrador Skuba in Bondi...

  Tune of the Day: Calistan – Frank Black (My best friend is the king of karaoke…)

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Day 695 – Back to Bondi!”

  1. Mona Says:

   Hej Nicolai.

   Du får sikkert smagt en masse lækker mad som du måske ikke har fået før, men savner du aldrig dansk mad som f.eks. Dansk Bøf med bløde løg og kartofler ??
   Håber du har det godt derovre. Jeg er ved at tage uddannelsen som sosu-hjælper, så når jeg lige trænger til en pause fra studierne så går jeg lige ind og kigger på din hjemmeside og ser hvad du har oplevet siden sidst..

   Med Venlig Hilsen Mona.

  2. Fjumse Says:

   Hej Mona…

   Nej, jeg savner faktisk aldrig dansk mad. Nu du nævner det, bliver jeg ofte spurgt om, hvordan det danske køkken er, og jeg bliver altid sat til vægs, for hvad ER det danske køkken egentlig? Jo, flæskesteg og frikadeller etc., men det udgør jo ofte kun en promille af, hvad danskere i grunden spiser…Jeg svarer gerne, at det er et sundt fusionskøkken med inspiration fra både Sydeuropa og Asien mm.

   Men en god bøf med løg (lige meget, hvor lidt jeg så end forbinder det med Danmark) kunne da være skønt!

   Jeg savner ofte at have mit eget køleskab dog. 22 grader varmt pulvermælk på sin müsli er ikke den allerbedste start på dagen.

   Og ja, jeg bliver virkelig forkælet med alskens lækker mad,k også her i steakglade Australien. Tak for lyden, Mona.

   KH, Nicolai

  Leave a Reply