• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 702 – Med et spærret kreditkort i Sydney

  Ingen billeder i dag.

  Bondi-solen skinner igen dagen lang. Der er dog ikke meget nyt under den.

  Kate giver mig et lift til fitnesscenteret, hvor jeg knokler formiddagen i gang.

  Fra den trådløse internetforbindelse fra græsplænen 50m oppe af vejen har jeg nu kontakt til en sejler, der er på New Zealands South Island og som skriver, at han vil være beæret over at have mig ombord på sit skib. Det tegner lovende. Det ville være et fantastisk kapitel i min WT-bog, hvis jeg kunne sejle tværs over (en del af) Stillehavet til Sydamerika. Jeg får se.

  Min søde bankrådgiver i Middelfart Sparekasse fortæller endvidere, at mit Visakort er blevet spærret, da der har været mistanke om misbrug. Hun vil forsøge at få hastesendt et nyt kort til mig i Sydney eller måske New Zealand, afhængigt af ekspeditionstiden. Det er rart at få en afklaring og vide, at der sidder kompetente mennesker i den anden ende, klar til at hjælpe.

  Dukkert, læsning og kattelur ved Bondi Beach.

  Hjemme i lejligheden bruger jeg det meste af aftenen på at lave en 5 min. lang minifilm med billeder, videoklip (fra mit lille lommekamera) og lyd. Redigeringsverdenen er ny og vældig tiltrækkende for mig.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).