• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 731 – Det hollandske møde…

  Sara og jeg er på vej i forskellige retninger, så vi beslutter os for at tilbringe en fridag sammen her i Tuatapere (850 indb.). Det hollandske selskab fejler sjældent.

  Saar preparing the yummy oat meal in Tuatapere, South Island, NZ.

  Det er en superskøn fri- og hviledag, som jeg ikke havde regnet med. Historien bag de hundredevis af kalve, som har muh’et natten lang i indhegningen lige uden for vinduet, viser sig at være den Ã¥rlige kalveauktion i Tuatapere, hvor landmænd fra naboegnen samles for at sælge og/eller forny deres kvægbesætning. Der er gang i auktionarius – hin helt med den rappe tunge – indenfor og udenfor fortsætter de infernalske dyrelyde fra de angste kalve, der ved, at deres trygge barndom er ovre. Voksenlivet venter. Det er et skønt indblik i den lokale landbrugskultur.

  At the yearly live-stock market in Tuatapere, NZ.

  At the yearly live-stock market in Tuatapere, NZ.

  At the yearly live-stock market in Tuatapere, NZ.

  Sara og jeg har hostellet for os selv hele dagen. Solen brager ned. Det falder helt naturligt at trække tempoet helt ud af dagen. Det er som et velkomment bevægelsesvakuum på min ellers konstant foranderlige cykelhorisont.

  Cafe in Tuatapere...

  I Tuataperes genbrugshandel falder jeg over Steinbecks ”Of Mice and Men (1937) til 1 NZ$. Får i en håndevending skrevet ugens MetroXpress-artikel på hostellets PC, der står til fri @-afbenyttelse.

  Endnu et plus pÃ¥ en i allerede forkælet dag…

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).