• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 748 – 30K og et lille vejsidejubilæum…

  Greymouth -> Westport (wild camp)
  Distance (km) : 103
  Time on bike : 5h 42m
  Brutto time: 09.10 – 17.30
  Avg : 18.1 km/h
  Max.speed: 54.3
  Total (km) : 30.068!

  Tilfredsstillelsen ved hver dag at udleve, hvad der på livets øverste hylder udgør min drøm, er enorm og jeg føler mig fuld af målrettethed, fuld af dyb ro. Jeg ved, at jeg er virkelig priviligeret over at kunne leve, som jeg gør, og minder ofte mig selv om, hvor heldig jeg er. For heldig er præcis, hvad jeg føler mig. Man ligger som man reder, vil nogle måske sige. Og ja, jeg ved, at jeg i virkeligheden primært kun har mig selv at takke for dette WT-gilde. Et gilde, der forekommer mig naturligt og giver mening som sjældent før. Selv en træls cykeldag med syg vind, regn og mudder opvejes til noget positivt på den store (indre?) WT-vægt, for også dén er en del af noget større, en del af drømmen. Fra den overbevisning henter jeg masser af motivation og mod på morgendagen.

  Jeg holder et lille vejside-jubilæum i dag i anledning af 30.000 km-milepælen. Den første runde dag (10K) var udenfor Ali i det vestlige Tibet, den anden (20K) lige efter ankomsten på Bali, Indonesien, den tredje i dag lige før Punakaiki.

  Det er genial og kuperet cykling i dag langs kysten mod Westport. Mange smukke bugte, udsigtspunkter og udfordrende stigninger rundt om de mange klippefremspring (headlands). Jeg har fråde om munden ved Punakaiki Pancake Rocks – pga. den særprægede skønhed og delfinerne, der boltrer sig i det grønne vand.

  Bulldog’en i mig sætter ind de sidste 2 timer mod Westport (ca. 6.000 indb.) mens det sene eftermiddagslys sænker sig over West Coast-landskabet. I Westport står menuen på lammesteaks & baked beans & kaffe, tilberedt på MSR-brænderen, indtaget på en bænk oplyst af gadelamper midt i byen.

  Triller cyklen over i Victoria Park (et kombineret sportsanlæg + mindepark) og triller snart selv ind i teltet med verdens tykkeste mave i håbet om, at Westports rugbyteam og/eller alkoholplagede ungdom ikke vil forstyrre mig i Drømmeland. Det er trods alt lørdag aften og jeg har slået min renegade-camp op kun 30 m fra en af byens hovedfærdselsårer (det siger ikke meget, dog).

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).