• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 759 – Det sakrale privatliv…

  0 km etc.

  Gasovnens varme holdt mig varm hele natten på stuegulvet. Dagens arbejde kalder, så huset tømmes tidligt – der er jo nogle, der har fast arbejde. Snart er det kun mig og Ellie, den kælne og evigt opmærksomhedskrævende kat, i huset.

  Det må tage sig skørt ud i de danske ører, men at have hele dagen for mig selv i huset, med radioen i baggrunden, adgang til bøger og månedsmagasiner, masser af kaffe og the, udsigten til de grønne bjergsider mod vest, fraværet af en 100+ km cykeldag foran mig og med en laptop (der på mystisk vis virker igen efter den ”brød sammen” [tekniske termer mangler her] i Fox Glacier for nogle uger siden) med uendeligt internet – det er guddommeligt for mig. Næsten sakralt.

  Ud på aftenen tager Bill, Cindy og jeg Honda Accorden ind til byen og får et sæt dejlige (det er de oftest) fadøl på Matterhorn, en kombineret bar/restaurant for et klientel et par niveauer over rotteniveauet. Mine sprøde værter overtaler mig til at blive en ekstra dag i Wellington.

  Nogle gange er jeg så frygteligt nem at overtale.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).