• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 760 – Min kulturelle lakune

  0 km etc.

  Maratondag.

  Det er, hvad det bliver til i dag hjemme sammen med Ellie, det skønne kattevæsen. Jeg får hentet nogle af de nye musikalbums*), der er udgivet gennem de sidste mange måneder. Som cykelnomade er det noget mere besværligt at holde sig ajour med, hvad der sker derude i den musikalske vidunderverden. Det er en kulturel lakune, jeg bare må acceptere.

  Mit laptop-orakel er vidunderligt. Det er som at have fået en ny computer, samt at have forvandlet de godt 2 kg dødvægt, jeg har cyklet rundt med de sidste uger, til mit mobile hjemmekontor!

  I eftermiddagslyset går jeg (igen) op til Tinakori Hill Lookout, med Amandine i ørerne. Sætter mig på en træstub og ser solen falde ned bag bjergene. Roen breder sig meditativt i mig, mens flere hunde, der er ude og spadsere med deres ejer, lige er henne og snuse til Fjumse. Det føles som at være midt i bushen heroppe på toppen af bjergryggen, selvom New Zealands hovedstad ligger kun 5 fugle-km mod sydøst.

  Bill, der studerer poetry pÃ¥ Wellington Uni ved siden af sit deltidsarbejde som PC-konsulent, har sin ugentlige poet-aften, hvor en lille gruppe venner mødes for at diskutere og fremføre egne digte for hinanden. Cindy og jeg lejer en videofilm (den anderledes, iranske semi-dokumentar Ten) og slÃ¥r os ned i soveværelset med aftensmad og slik. Det lyder igen mere skummelt end tilfældet var. Det forsikrer jeg… 🙂

  *) Skulle du i oevrigt komme forbi et godt album, der betyder noget for dig, bevaeger, inspirerer, rocker, ruller eller bare er godt skruet sammen, saa lad endelig en linie til mig falde…Personligt glaeder jeg mig i oejeblikket meget over det nye Claus Hempler-album, som Pablo har vaeret saa gaev at saette mig i forbindelse med. Networking holder!

  On this day..

  Share

  One Response to “Dag 760 – Min kulturelle lakune”

  1. Maiken Says:

   Siden du er på de kanter, kan jeg da anbefale australske Powderfinger, der især med albummet Vulture street er ret populære i OZ og NZ.

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).