• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 770 – Taupo rest day

  I just did my bungy jump today and I’m doing my skydive tomorrow, sagde en britisk ungpige i telefonen på hostellet her i Taupo. Som i Queenstown på Sydøen er de adrenalin-fremkaldende udendørsaktiviteter dét, som alle snakker om, og det lader til, at stort set alle de yngre rejsende her er besatte af disse slagne backpacker-manddomsprøver. Jeg klarer mig fortsat meget fint uden – pengepungen ligeledes – og bruger i stedet det meste af søndagen på dagbogsskrivning, internetcafé, æbler og avislæsning på hostellet.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).