• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 784 – En nat i sportsklubben

  Tapu -> Clevedon (sports club camp)

  Distance (km) : 111
  Time on bike : 6h 18m
  Brutto time: 08.25 – 16.00
  Avg : 17.8 km/h
  Max.speed: 49.4
  Total (km) : 31.630

  En lang cykeldag. Business as usual. Morgenen er lun i Tapu, 11 grader Celsius, da jeg vågner. Et par friske morgentrippere hilser på og hører, om jeg har sovet godt. Ingen lader sig bryde med, at camping er forbudt her. Fra morgengrynene har jeg udsigt over en stille Firth of Thames-bugten, mens havfugle styrtdykker efter deres morgenmad.

  Den fine cykling til Thamas (20 km) langs kysten afløses af 30 km uinspirerende kørsel i et tåget, fladt, let blæsende scenario. Sætter den mentale vidvinkel-linse på, for at få lidt overblik over status her under 100 km før Auckland og dermed enden på cyklingen på New Zealand. Knapt 4.000 km er det blevet til. Ser meget frem til Stillehavsøerne (endnu ubestemt hvilke, hvornår, hvordan) og et nyt WT-kapitel.

  Det har været nogle rare, anonyme dage, de sidste to. Har ikke talt med mange (det er en positiv ting her) og jeg har undgået at skulle fortælle min historie til alle nysgerrige snuder.

  I Clevedon (500 indb.) slår jeg mig ned på en central legeplads og laver dinner på blusset. Har stadig nuddelrester siddende i tænderne, da en tung regn pludselig rammer landsbyen. Jeg går i læ foran supermarkedet og håber, at nogle lokale vil forbarme sig over den våde rotte og byde på husly. Min utålmodighed lader det ikke ske, så jeg cykler ned til sportsklubben for at finde en sovemulighed, der ikke involverer teltopsætning.

  Til min uforbeholdne glæde er omklædningsrummet åbent, lyset brænder, ingen mennesker. Der er varmt vand i bruseren, så jeg tager mig et ultralangt, ultravarmt aftenbad. Vidunderligt. Rotten er i sit es. Jeg forventer, at en opsynsmand vil komme og lukke og slukke min lille fest i omklædningsrummet, så jeg sætter mig og læser/skriver dagbog. Tør endnu ikke være alt for optimistisk, men da der kl. 21 stadig intet er sket, anser jeg nattens rede som sikret. Kan ikke slukke det stærke loftslys, men madrassen ligger helt vandret på flisegulvet. Noget for noget.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).