• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 788 – Billetbegejstringens vidder

  Kogaen støver, så jeg tager den ud på en sightseeingtur rundt i Auckland, gennem CBD ned til marinaen, forbi havnefrontens uendelige Maersk-containere, til Mission Bay, St. Heliers på den kystnære cykelsti etc. 44 km. Turen giver mig et savnet overblik og indtryk af millionbyen Auckland – et indtryk, der dog overskygges af eftermiddagens udskejelser.

  For tilbage i downtown smutter jeg impulsivt ind til et travel centre for at drøfte mine muligheder for at komme til Sydamerika. Alt, hvad jeg havde håbet på, lader sig gøre, så 1½ time senere forlader jeg butikken med Skandinaviens bredeste smil i masken og billetten til Sydamerika i tasken.

  Wow! Jeg fik det som jeg ønskede:

  Auckland -> Tahiti (efter Tonga) -> Easter Island/Påskeøen/Rapa Nui/Isla de Pascua -> Santiago, Chile, Sydamerika. 7.300 DKK.

  Jeg er ellevild og havde nær sprunget over disken for at kramme min rejsekonsulent i taknemmelighedens navn. Lander i Sydamerika den dag OL starter i Beijing, 08.08.08.

  Billetbegejstringen vil ingen ende tage i mig resten af dagen.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).