• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 805 – Et spørgsmÃ¥l og en tanke om frihed…

  Et spørgsmÃ¥l og en tanke om frihed…

  Er vi så ganske indspundet i den lutherske arbejdsetik, i den gotta-go-to-work-darling-mentalitet, at en hverdag, et liv, en eksistens uden for den tryghed, som arbejdspladsens faste ugeplan og rutiner (illusorisk?) skaber for os, udenfor kærestens, familiens bekræftende ballast og varme favntag (og dette er ikke ment som en kritik af familien som institution overhovedet (jeg elsker min egen og vil få min egen en dag)), er nærmest utænkeligt eller i hvert fald stærkt uønsket?

  Cykelrejsen giver mig mulighed for at anskue andre verdener, andre samfund, andre mennesker, hvis ideologiske, kulturelle fundament er holdt sammen af et anderledes kit end det, jeg er vokset op med.

  Jeg elsker verden set med andre øjne. Jeg elsker at se verden med andre øjne. Jeg elsker at være fri.
  Ikke fri som i single, men fri til at tænke, fri til at kunne lade sine egne parametre, værdier (som ja, ofte er påvirket af gruppens), moral (eller også mangel på denne) være dirigentstokkene i sit eget énmandskor. Fri fra den konceptuelle, nyttemaksimerende vanetænkning, der ellers har så fine kår i dag. Fri til at spire. Fri til at være, bare det, at være.

  Er du fri?

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).