• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 824 – Regnbuefarver over Tahiti

  Det regner tungt hele morgenen, hele formiddagen og til langt ud på eftermiddagen. Regnen gør mig ubeslutsom. Jeg vil til naboøen Moorea, men gider ikke rigtigt at ankomme til Moorea i regnvejr. Af fotografiske grunde og fordi jeg ved, at alting tager sig så anderledes og smukt ud under solen. Naturen har gjort mig forkælet.

  Stay or go, stay or go, stay or go? Det store spørgsmål. Min intuition leder efter signaler. Jeg hader zonen af ubeslutsomhed i og omkring mig. Signalet er et ophold i regnen. Katamaran-færgen til Moorea tager 1 time om de ca. 20 km mod vest og koster 900 CFP + 212 CFP for cyklen (ialt 67 DKK). Regnbuen over Tahiti fra færgens dæk giver mig dagens fotografiske fix. Indsejlingen til Moorea gennem koralrevspassagen ved Vaiare-færgelejet er smuk.

  Cykler mod Opunohu Bay og Karlota (Spanien) og Lipo (Venezuela), som jeg mødte et par gange i New Zealand, og som har tilbudt mig husly. De har sammen med en fransk pige, Joana (22), der har boet her i 3 år, lejet et hus 70m fra Opunohu Bay, som bl.a. har Capt. Cook på historiens gæsteliste.

  Dagens Tone: Queremos paz – Gotan Project

  Det er skønt at se de spanske tunger igen. Snakken flyder frit på terrassen over vegetardinneren og aften bliver til nat inden jeg kryber til ro på madrassen på stuegulvet, mit ad-hoc-hjem de næste 3 dage.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).