• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 848 – Effektiif (og en taknemmelig ode)

  Anna Julia har store ambitioner om, hvor mange nye rejsende til Påskeøen min rejseklumme i MetroXpress vil kunne generere. Hun spørger mig i formiddags, om jeg har lyst til at kigge over hos en veninde, der driver et guesthouse, for at se faciliteterne og tage lidt billeder, så jeg kan skabe propaganda for øen. Jeg falder her i snak med Simon & Nicole, et sympatisk par fra Margaret River, WA, Australien.

  Frokost med Anna Julia & veninden Maria Eugenia. Jaime kokkererer igen. Vi holder middagskonversationen udelukkende på spansk og jeg føler mig som en fandens karl. Føler mig dejligt afslappet med det spanske, selvom der kommer nogle formidabelt kringlede og overmåde kreative sætninger ud af min mund. Min gamle Commodore 64 ville uden tvivl have responderet Syntax Error, som de gamle maskiner havde for vane.

  Internetcafé i 5 stive timer. Supereffektivt. Vidunderligt endelig at kunne tonse igennem ved tasterne.

  Anna Julia vil ikke have noget for at have mig boende her. Heller ikke selvom jeg får serveret mad 3 gange om dagen og har mit eget værelse. Det er ret vidunderligt. Never mind the dirt. Det er en stiltiende del af den papirløse aftale, at jeg hjælper lidt til med indkøbene, hvor der er brug for det. I går var det lidt rodfrugter og en pakke Viceroy Rojo-smøger, i dag 4 stykker daggammelt brød. Det er lige til at overkomme for rottefar (som dog i dette Isla de Pascua-tilfælde er blind overfor det faktum, at gaveregnen ikke er ensrettet, men at også rotten giver lidt igen ved at sprede husglæde og så åbenlyst holder af at være her).

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Dag 848 – Effektiif (og en taknemmelig ode)”

  1. Lisbeth Christiansen Says:

   Hej Nicolai!
   Saa gik jeg ind for at laese sidste nye beretning og saa bestaar den a en soelle linie! Hvad er nu det for noget klamhug!?
   Ej, ville lige fortaelle at jeg boede paa Asylum Hostekl i Cairns, moedte tyske gitarspillende Kai, som desvaerre haved vaeret saa uheldig kun at moede 3 danskere i loebet af sin rejse i NZ og Australien; men til gengaeld var de alle flinke. De to var et par fyre og den sidste var ham der den skoere faetter der cyklede jorden rundt alene og hed bar dit navn! Du overnateede tre naetter paa det hostel ham og hans veninde/kaereste arbejde paa i Dunedin, og vi syntes begge det var et helt vildt sjovt og pudsigt tilfaelde:o)
   Tog med ham til en Open Mic aften paa The Green Ant, hvor han rigtig fik rocket lidt med nogle Aussies m.fl.
   Anyway, haaber dit projekt stadig koerer som smurt, her er humoeret ikke paa det hoejeste lige pt, da jeg atter saetter foedderne paa den jyske muld i morgen, og savner Cairns og Australien allerede… Men bliver godt at se alle hovederne derhjemme igen.
   Hyg dig gamle, KH Lisbeth (fra Vildbjerg, som du bumpede ind i i Warnambool eller lignende i Victoria)

  2. Nicolai Says:

   Hej Lisbeth…Har du prøvet den danske udgave? Der er i dag (Dag 848) 23 linier, hvilket er i nærheden af, hvad mine artikler til MetroXpress fylder. Du er et utaknemmeligt skarn, Lisbeth 😉

   På et andet plan: Hvor pudsigt og vidunderligt, at du stødte ind i Kai og Annika! Nogle rigtig søde folk, jeg havde nogle dejlige dage sammen med i Dunedin.

   Håber du får/fik en behagelig hjemtur og at indslusningen til det vante DK-liv bliver en leg for dig.

   Kærligst, Nicolai (8 linier, inkl. denne)

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).