• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 895 – En tidlig fyraften

  Tilcara -> Humahuaca (hostal)
  Distance (km) : 46
  Time on bike : 2h 48m
  Brutto time: 10.15 – 14.15
  Avg : 16.1 km/h
  Max.speed: 45.0
  Total (km) : 34.800
  Altitude (end of day): 3.000 m

  Det er igen en vidunderlig smuk cykeldag. Technicolours everywhere. Svag medvind. Fuld sol. 30 solgrader.

  Leaving Tilcara - Argentina.

  Dagens Tone: Ultraviolet – U2

  Great colours north of Tilcara, Argentina.

  Great colours north of Tilcara, Argentina.

  Take care of the farmer, please!

  Jeg når Humahuaca efter 43 km cykling. Klokken er kun 14, benene er friske, solen skinner. Der er 63 km til den næste landsby Tres Cruzes i 3.700 m højde. Det er lige at presse den lidt, så jeg beslutter mig for at holde en tidlig fyraften efter mindre end 3 timer i sadlen.

  Is that a horse or a mule?

  Jeg bliver nærmest overfaldet af turister, da jeg står af cyklen for at tjekke et hostel i byen. Det er det sidste, jeg har brug for og magter ikke spørgsmålene, der skarpladte kommer flyvende fra alle sider. Too much, just too much for me, og et øjeblik tolker jeg det som et tegn på at få røven ud fra denne turistkedel.

  Back in the tropics! Yeah....

  Humahuaca street scene.

  Finder i andet hug Hostal Saltañita (Den Lille Pige fra Salta) til rottevenlige 20 pesos for mit eget værelse, fælles bad, uden opvarmning og uden irriterende & nysgerrige luksusturister.

  Humahuaca, north-western Argentina.

  Hotelmutter fortæller fra den blÃ¥ himmel, at den lokale skønhedskonkurrence finder sted her i byen i aften. Det passer umiddelbart sølvmunken optimalt. Er taknemmelig over damens empatiske indleven, for hun sÃ¥ med det samme, i hvilken retning Zülles behov ligger.. 😉

  Humahuaca, north-western Argentina.

  Humahuaca parade...

  Cruiser rundt i Humahuacas brostensbelagte gader resten af eftermiddagen. Jeg må have ramt et dårligt ankomsttidpunkt, for blot en time senere er byen tom for turister og tourbusser. Tak, Vorherre.

  Støder ind i et mindre optog med blæsere, kanonslag, biler pyntet med tæpper, dukker og fup-pengesedler. Det er vældig interessant alt sammen, men jeg har ingen anelse om, hvad det drejer sig om. Og sådan forbliver det. Nogle gange har jeg sikkert godt af ikke at kende alle svarene omkring mig.

  Humahuaca parade...

  Det med skønhedskonkurrencen bliver aldrig til noget for mit vedkommende. Er supertræt efter aftensmaden og fyraftenshumlen, hvilket jeg finder ud af i køen ved indgangen til konkurrencen. Det er over min normale sengetid og køen er fuld af lørdagskåde teenagedrenge, så jeg sniger.

  Det siger lidt om, hvor kær sølvmunken har sin nattesøvn…

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).