• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 899 – Tupiza hviledag

  0 km etc.

  Tupiza Cathedral. Southern Bolivia.

  Shop in Tupiza.

  Min første kontakt med de bolivianske, indianske damer (tænk sort bowlerhat, vuggende rottehaler, farverige kjoler) som jeg finder enormt fotogene, har været en blandet fornøjelse for mig – og sikkert helt fraværende, hvis man spurgte dem. Mit kamera virker som en nordpol på deres hjerters sydpol, og deres kropssprog fortæller mig tydeligt, at det er et no-no. Med kameraet pakket væk finder mine hilsner næsten altid genlyd. Men ofte virker de sky, tilbageholdende og dog nysgerrige, som de sidder på lave taburetter i bybilledet med deres små gesjæfter.

  Long live copyrights! But don't touch my Honda!

  Tupiza mirador.

  Jeg er positivt overrasket over kvaliteten af det bolivianske hanevand indtil videre. Jeg tror ikke det er normal kutyme blandt rejsefolket at drikke af hanen her, og flere har også frarådet mig det. Men det både lugter og ser helt tilforladeligt ud, de lokale drikker det, og foreløbigt melder maven grønt lys.

  Surprisingly tasty salteñas or empanadas. Tupiza, Bolivia.

  Tupiza down town.

  Evo si!!! Political poster in Tupiza, Bolivia.

  Tupiza central market

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).