• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Tenerife – Dag 7

  Dag 7: El Puertito -> Cañada Blanca
  Distance (km) : 30
  Tid på cyklen : 2:18h
  Gnms.fart : 13,00 km/t
  Total (km) : 480

  Talte ved middagstid med en ældre tysk herre fra Kassel, som jeg faldt i snak med takket være cyklen. Han havde selv cyklet en del tidligere og havde gode historier at fortælle. Jeg har sjældent talt så meget tysk som i den forgangne uge, og jeg var her glad for at få fyret en gammel favorit af på det rigtige tidspunkt: Jah, das ist die Geheimnis des Lebens! Den kunne han også godt li’!
  Perfekt sol og ca. 24 graders varme i dag, så jeg tog det roligt på cyklen og cruisede rundt i Playa de las Américas og Los Cristianos og imponeredes over i hvilken grad de to sammensmeltede turistbyer er udbygget. Duften af solcreme er heller ikke i januar nogen dårlig ting. Har slået mig ned på Camping Nauta på det sydligste Tenerife. 4,10 Euro pr. mand + det samme for teltet.

  My Koga Miyata and Big BrotherMy Koga Miyata and Big Brother

  A pure heaven for the elderly! Los Cristianos
  A pure heaven for the elderly! Los Cristianos

  Playa de las Vistas, Los Cristianos
  Playa de las Vistas, Los Cristianos

  On this day..

  Share

  One Response to “Tenerife – Dag 7”

  1. buy anorexic Says:

   buy anorexic

   buy anorexic

  Leave a Reply