• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Tenerife – Dag 11

  Dag 11: Cañada Blanca -> Vilaflor -> El Teide ->Guia de Isora -> Cañada Blanca
  Distance (km) : 130
  Tid på cyklen : 6:47h
  Gnms.fart : 19.19 km/t
  Total (km) : 657

  Sov over 10 timer i nat og glædede mig over den optimistiske farve på himlen, da jeg stod på ved 8-tiden. Var i cykelform og allerede 9.30 rullede hjulene. Tog op mod Vilaflor, der er Tenerifes højestbeliggende landsby i 1500ms højde. Herefter gik vejen videre op gennem nåletræsskove, som duftede helt fantastisk. Mindedes de enorme grankogler, som jeg i 1985 tog 2 styk med hjem af, og som jeg vist satdig har liggende på loftet hjemme i barndomshjemmet i Middelfart. Det gik opad i 4½ time non-stop i dag, men formen er rigtig god, så det var ikke så hårdt som jeg havde ventet. Smuk, smuk tur gennem et af de flotteste områder på øen (subjektivitet udvist!).
  I Boca de Tauce blev det for alvor sjovt. Forrygende udsigter til Pico Viejo (3134m) og El Teide (stadig 3718m) og også Las Cañadas med Guajara (2715m) dukkede op.

  Wonderful, wonderful Parque Nacional del Teide
  Wonderful, wonderful Parque Nacional del Teide

  Det var næsten til at græde over (igen!) 🙂 Enorme omrÃ¥der med sort lava strækker sig ud under de 2 toppe. Meget imponerende. Sære klippeformationer ved Los Azulejos og Los Roques.

  Parque Nacional del TeideParque Nacional del Teide

  Nedkørslen blev meget intens og hurtig. Nåede op på 68 km/t og tilbagelagde de 50 stejle km på omtrent 1½ time. Uforglemmelig dag.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).