• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Tenerife – Dag 15-17

  Dag 15-17: Sol og afslapning, Palm Mar, Las Galletas, Los Cristianos & Playa de las Américas.
  Distance (km) : 179
  Total (km) : 971

  Når jeg ser mig omkring her i Playa de las Américas-området ser jeg uanede mængder af nøgen hud, der med nød holder endnu mere enorme mængder af flæsk på plads. Hud og flæsk i lyse, nordatlantiske farvenuancer, der vises frem som om den menneskelige (og i disse situationer ellers klædelige) blufærdighed hér ingen grænser kender. En så massiv og offentlig fremvisning af hud ville for de flestes vedkommende være utænkelig i årets resterende 51 uger, men der lader til at være en udbredt konsensus om, at i denne ene charteruge er regler for normer & alm. etikette anderledes. Nej, nu skal flæsket fandme frem i solen! Herunder dog et mere anstændigt hverdagsbillede fra strandpromenaden…

  Playa de las Vistas, Los Cristianos Playa de las Vistas, Los Cristianos

  On this day..

  Share

  Leave a Reply