• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Tenerife – Dag 18

  Afslapning på campingpladsen og i Las Galletas.
  Mønstre og rutiner dukker langsomt på her på Camping Nauta i takt med at dagene går. Fluernes tidlige ankomst ved teltet før solens opgang, midnatskattene, der skriger som spædbørn i buskadset bag mig, den snorkende nabo (i den UK-registrerede campingvogn) og hans hundes gøen hver gang fremmede nærmer sig, den utilpassede tysker, der febrilsk forsøger at holde gang i bålet dagen lang (hvis mennesket ikke umiddelbart har nogle udfordringer at tumle med, så skabes de!), mine morgenindkøb hos den smilende dame i campingkiosken, chikadernes filen, teltdugens blide blafren, Sudoku i sollyset, tjek af bardunernes stramhed, kropshævninger på sportspladsen, cykelture ned til Spar-supermarkedet, tisseture i hegnet samt alle de forskellige steder – oftest restauranter, men også fodbruseren nede ved stranden i Las Galletas – hvor jeg har fyldt de 3 cykelvandflasker op fordi jeg ikke gider at betale for vandet her og fordi jeg har tillid til at kroppen nok skal klare det spanske vand.

  How I love preparing my own food using the gasburner... How I love preparing my own food using the gasburner…

  On this day..

  Share

  Leave a Reply