• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 904 – Urban skattejagt

  0 km etc.

  Sharpening the smooth way!

  From the inside...

  Jeg har fået et problem. Eller rettere, mit fine HD1080 videokamera (ikke det lille lommekamera, som jeg laver mini-film med) har fået et problem efter de humplede jordveje i Bolivia. Det opfører sig underligt og pigefornærmet og virker kun hveranden gang, jeg tænder det.
  Jeg finder et lille værksted – efter sigende et af Sony rekommenderet servício técnico, som dog mest ligner en elektroniknørds hobbylokale.

  Centro del Sexo!!!! Tralala...

  Traditional Bolivian dance. Potosi, Bolivia.

  Manden kender ikke til min model, og da han ikke har internet adgang i dag, beder han mig komme igen i morgen. Well, what else is there to do?

  Traditional Bolivian dance. Potosi, Bolivia.

  The Volkswagen Brasilia - I love the look of this retro-car...

  En (lille) del af charmen og udfordringen ved konstant at befinde sig steder, jeg er fremmed overfor, er, at så snart jeg har brug for andet end det helt gængse (seng, mad, internet, toilet), så starter en urban skattejagt, hvor tilfældigheder, held, intuition er de vigtigste ledetråde (man kan også bare spørge sig frem, men det er lidt snyd).

  Potosi woman...

  Hvor finder man eksempelvis en blækspruttearm i Potosí?

  Please buy!

  Hjemme i Danmark er det en del af opdragelsen, at Silvan, Jem & Fix og Bauhaus er stederne, og at skattejagten derfor aldrig rigtigt når at begynde. Men her i Bolivia findes disse gigantiske byggemarkeder ikke – markedet styres udelukkende af små, private foretagender, hvilket absolut har sin charme, men ikke ligefrem gør det lettere for uindviede (mig) at nå frem til skatten.

  Potosi by night...

  Notabene:
  Findes der i øvrigt et (flere er også okay) dansk bogforum eller en dansk litteraturside (gerne non-kommerciel), med anmeldelser, diskussion og information om nyudgivelser etc. på nettet. Det behøver ikke (udelukkende) være hard core, højsnudet faglitteratur, der omhandles, men på den anden side må det gerne gå lidt videre end Clancy & Cartland. Mest for at kunne følge lidt med i, hvad der rører sig i dansk (og gerne udenlandsk) litteratur. Min trøstesløse @-søgning var frugtesløs. Så alle idéer & forslag er meget velkomne.

  Potosi by night.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).