• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Tenerife – Dag 19-21

  Samlet distance : 1001 km
  Antal cykeldage : 11

  Atlanterhavsbadning i Playa de las Américas, norsk krimilæsning (vist min første krimi nogensinde!), løbeture, forberede sponsorbreve til jordomrejsen, nærdaglige internetbesøg og follow-ups med Pablo hjemme på Nørrebro, nye indsigter i kunsten at begrænse de daglige udgifter i campinglivet, sol og afslapning inden hjemrejsen mod København og de næste 2 måneder, som vil indebære forberedelserne til at bryde (yet again!) med den danske sødme…Au revoir!

  Temptatious road - Parque Nacional del Teide
  Temptatious road – Parque Nacional del Teide

  On this day..

  Share

  Leave a Reply