• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 907 – Sucre, Den Hvide By

  0 km etc.

  En ny morgen i en ny seng i en ny by med nye ben. Storbyeksplorering!

  Gruta de Lourdes, Sucre - Bolivia.

  Har en skøn, skøn formiddag rundt i Sucres (ca. 250.000 indb.) gader, der i tro spansk kolonistil er udlagt som et skatbrædt med med retvinklede gader. Sucre – La Ciudad Blanca, den hvide by – er en virkelig behagelig by med en imponerende arkitektur, interessante markeder, en afslappet hovedstadsstemning. Ikke overraskende har byen siden 1991 været pÃ¥ UNESCOs liste over verdens kulturarv, hvilket blandt meget andet betyder et forbud mod blinkende neon-skilte pÃ¥ og omkring plazaen.

  Sucre city life...

  Med gårsdagens maratonkørsel har jeg nu cyklet 507 km på 5 cykeldage – over 100 km i dagligt snit i Bolivia. Det havde Henning Primdahl sgu ikke regnet med!

  Sucre city life...

  Mercado Municipal, Sucre - Bolivia.

  En vanille-ispind med chokoladeovertræk, som vi kender som en Eskimo hjemme, koster kun 1,45 DKK her i Bolivia. Den smager skønt, men udelukker nok samtidig, at jeg kan få mig selv til at give 12-13 DKK (eller hvor meget den nu står i) for et tilsvarende produkt i Danmark.

  Mercado Municipal, Sucre - Bolivia.

  Mercado Municipal, Sucre - Bolivia.

  Bolivias vejnet er som tidligere nævnt hårdt ved cyklen og cykeltaskerne. Jeg er dybt imponeret over, hvor godt udstyret holder, selv efter 2½ år på vejene. BikeToyz i Hornslet – som har sponsoreret Ortlieb-udstyr til WT-ekspeditionen – har venligst sendt en pakke med Ortlieb-reservedele og ekstra beslag. Better safe than sorry. En stor tak til Søren og BikeToyz for hjælpen!

  Mercado Municipal, Sucre - Bolivia.

  Blækspruttearmen er i hus! Så nu løber min tværtaske (med alt camping/kogeudstyret, jeg ikke har brugt i flere uger) bag på cyklen ingen steder.

  Sucre city life...

  The Coffee Man. Mercado Municipal, Sucre - Bolivia.

  Mini demonstration (WE WANT PEACE!) in Sucre, Bolivia.

  Church, Sucre - Bolivia.

  Falder på hostellet i snak med franske Nicolás og Elodie, som jeg går ud og spiser tapas og drikker øl med om aftenen. Det er søde mennesker og det føles godt at få ladet også de sociale batterier lidt op.

  Nicolas, Elodie and Nicolai. Sucre - Bolivia.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).