• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 908 – Pladsudvidelsen

  Street corner in Sucre, Bolivia...

  Jeg er vild med de bolivianske byer. Villazón (i mindre grad, men stadig), Tupiza, Potosí og også Sucre er en virkelig skøn og fin by. Trisser rundt blandt gadelivet det meste af dagen. Fra et udsigtspunkt i den østlige del af byen er der en god udsigt over storbyen og de omkringliggende bjerge.

  Mirador - Sucre, Bolivia.

  Sucre city

  Narrow street in Sucre, Bolivia.

  Jeg er ved at løbe tør for giga-plads (til billeder, musik, videoklip etc.), sÃ¥ da jeg tilfældigt falder over en ekstern hard disk – lille i indpakning, stor i kapacitet (250 GB) – begynder savlet at løbe. Et hurtigt internet-check bekræfter, hvad jeg allerede fornemmer; at den lille sag fra koreanske Transcend er et hit, sÃ¥ jeg hæver penge og prutter hifi-fatter godt ned i knæene. Er ellevild i shoppingvarmen – en sjælden begivenhed i WT-regi. Smukt. 250 GB, eller ca. 100.000 billeder.

  The electronic part of Camp WT - now with a new 250 GB baby...

  He had a rough day...

  Colegio in Sucre.

  Går ud og spiser + hører musik + drikker caipirinhas med Nicolas og Elodie og deres bolivianske guide Jorge på et lokalt spillested, Planeta Tierra. Sucre hitter.

  Poor thing...Sucre Main Market

  Now that´s a big steak! Dinner with French Nicolas and Elodie in Sucre, Bolivia.

  French Elodie and Nicolas. Sucre, Bolivia.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).