• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 930 – Regn & gråvejr

  (Billeder kommer)

  Kroppen fortsætter sit flabede forsøg på at få bugt med min raskhed. Er tung i hovedet, øjnene ømme, ingen feber (tror jeg), men uden lyst til at stå op. Zombie. Hotelmutter beder mig om at skifte til naboværelset, da mit efter sigende er booket til anden side. Jeg protesterer lidt, men indvilliger hurtigt.

  Det småregner i Copacabana og der ligger et massivt skydække over Titicaca. Et fint vejr at være småskræntende i.

  Udsigten til at kunne få nogle lange, kilometer-effektive dage langs den peruvianske Panamericano Highway er mere tiltrækkende for mig nu, end den flade, trafikerede motorvej egentlig fortjener. Udsigten til at kunne “slippe for” de mange drøje bjergveje i Andes-regionen (via Ayacucho m.m) virker tillokkende, også selvom jeg vil komme til at hade den kedelige, begivenhedsløse hovedvej.

  Well, sådan tænker jeg i dag – en dag, hvor jeg egentlig ikke burde tænke mere end højst nødvendigt. Kan ikke rigtigt bruge de ikke-konstruktive tanker til noget.

  Regnen har fået mig til at regne lidt også…Jeg…

  A. Regner stærkt med at forlade Copacabana (og Bolivia!) i morgen.

  B. Regner dog ikke med at være helt fit-for-fight.

  C. Regner dog med, at dét at komme i sadlen igen vil have en stor signalværdi overfor kroppen, som ikke skal tro, den sådan kan lege kispus med mig…

  D. Regner med at gå tidligt i seng, selvom jeg har katteluret og hvilet det meste af dagen. Peru venter på mig…

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Dag 930 – Regn & gråvejr”

  1. Pablo Says:

   Kom så, Fjumse!
   Fuck den krop – der er ingen chef at melder sig syg til, ingen solsort på tværs i halsen, ingen lang nat med unge svenskere. Der er bare ulvehyl, store tømmerlabber, chincillaer, high-fives og lange nætter med fulde sørøvere.

   Håber du får blæst ‘the blues’ ud af kroppen.

   Kh. Pabs

  2. Nicolai Says:

   Hahaha, Pabbie.

   Argh, du strør om dig med guldkorn og sølvperler! Det gør jo ikke mit savn efter dig og drengene mindre. Så mange fantastiske, uvurderlige minder/oplevelser, og der er flere i æsken.

   “The Blues” blev blæst godt og grundigt ud i dag, hvor 7t52m i sadlen skød mig 145 km ind i Peru. Det var fandme godt for, you know. WT-land #28. Zülle er tilbage i folden. Jeg efterlod småskrænterierne i Bolivia.

   Pablo, de guldkorn burde i glas og ramme. De gør mig virkelig glad – og giver mig motivation til de lange asfaltslanger foran mig. Tak!

   Fjumse

  Leave a Reply