• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 932 – Regn i Puno

  Regnen falder tungt hele morgenen. Selvom jeg er klar til sadlen, magter jeg ikke silregnen og vejrudsigten har ingen smil om læben. Det bliver til en praktisk oversidderdag i Puno. I en lokal cykelshop finder jeg to cykelslanger og får på hostellet fikset bagdækket, der har tabt luft siden Cochabamba.

  Puno tri-cycle.

  Ellers en noget jævn, lettere mellemfornøjet dag i Puno. Føler mig rastløs. Kender ingen her og er (som det er set før) for træt til at give mig i kast med nye bekendtskaber. Det er en svær ting, nogle gange. Tanken slår mig, at jeg ikke har megen sjov, at jeg ikke griner meget i min eremitiske énmandslejr. Regnen hjælper heller ikke på humøret. Det er skønt at netchatte med min søster Julia, men det fortæller mig også, hvor langt væk hun og København er. Av.

  Puno in sepia...

  Dagens Tone: Bohemian Rhapsody – Queen

  Puno downtown...

  Jeg ved, at disse indre skyer blot er et overgangsfænomen og at jeg snart finder gnistens kontakt igen, men jeg er nødt til at arbejde med det, mærke efter, prioritere og så handle. Er fanget mellem lysten til/fascinationen af livet i byerne og lysten til/behovet for at komme fremad.

  Puno street life...

  Puno overrasker mig (igen) positivt. Byens sikkerheds-issues mærker jeg intet til. Der er masser af liv omkring hovedgaden, topklasse-restauranter og en dejlig lokal stemning trods de mange turister her.

  Another Puno tri-cycle...

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).