• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 939 – Gratis pubcrawling

  Jeg har definitivt droppet sigthseeingen her i Cusco-området. Der er masser at se og lave (trekking, rafting, ruiner etc.), men de fleste sights/aktiviteter er blevet urimeligt dyre (særligt efter at Macchu Pichu blev nomineret som et af verdens syv (nye) vidundere) siden jeg var her for 10 år siden. Og – som jeg nævnte forleden – så har alle de typiske attraktioner ikke rigtig min interesse for tiden.

  Sepia in Cusco.

  Schweiziske Marc (35), som jeg mødte i La Paz er dukket op her i Cusco, så vi mødes i aften og går ud og spiser. Udbuddet af barer i Cusco er stort, så der er virkelig rift om kunderne. Flere steder holder happy hour hele natten og mange steder uddeles der “free drinks”-billetter. De unge drenge med billetterne stå simpelthen i kø for at give os gratis drinks. Det udnytter Marc og jeg til fulde i aften, hvor vi checker ud og ind på de forskellige barer på vores egen, selvbestaltede (og stort set gratis) pubcrawl.

  Football is popular here in Peru as well!

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).