• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 7 – Poznan and Morasko Meteors

  We hadn’t really thought of Easter time coming up – everything is closed here in Poznan so no internet until tuesday. Bummer. Stary Rynek, the main square in Poznan is huge and imressingly beautiful. Easter mess in the cathedral at noon today.

  We went outside of Poznan to the village of Morasko to see the holes after giant meteors dropped down in the forest near Morasko ca. 10.000 years ago. Quite an experience to see the big holes (up to 100m in diamter and 10m deep). We’ve walked around town today (Pabbes knee’s still sore) and I miss the bikes already. During dinner the treasures of the Polish Okocim beer are revailed to us! A high scorer so far on my list of Polish beers (See Bits & Pieces in the main menu)

  On this day..

  Share

  One Response to “Day 7 – Poznan and Morasko Meteors”

  1. Morten "Red Fox" Rudbeck Says:

   BUSSEN!!!!!

   Hvad så knægte? – godt at kunne sidde her på jobbet og nyde jeres tur i mit varme kontor med kaffe og smøger.

   Måtte tage bussen på arbejde idag under påskud at jeg måske ville være så heldig at få fat i en metroexpress og at jeres indlæg ville være i (en dag tidligere end annonceret). Man kan jo ikke altid regne med avisudgivere og journalister generelt 🙂

   Jeg kan forstå at Pablo har knæsmerter – husker kun alt for godt mine egne knæsmerter da Nico og jeg vadede op og ned ad de walisiske bjergsider.

   Det er virkelig lækkert at følge jeres rejse fra hjemmesiden – Keep up the good work.

   Mvh
   Morten

  Leave a Reply