Nye eventyr?

Det er lidt over et år siden, jeg vendte hjem fra cykelrejsen jorden rundt, og selvom jeg stadig i høj grad er beskæftiget med dén rejse (i form af foredragsvirksomhed, bogudgivelse mm.), så kan jeg – ikke overraskende – mærke, at jeg har sværere og sværere ved at blive ved med at holde nye, potentielle projekter/eventyr stangen. Jeg har mere eller mindre indtil nu bevidst forsøgt ikke at fokusere alt for meget på fremtidens muligheder fordi jeg vidste, det ville være forstyrrende for min koncentration og for mit arbejde med bog og foredrag. Men mod guder kæmper selv tåber forgæves, siger de, og lysten til eventyret kan og vil jeg ikke fortrænge. Det er først nu, at jeg er begyndt at lytte til den indre stemme, jeg ellers har holdt tarveligt tavs siden jeg kom hjem i februar 2010.

Her er nogle af de overvejelser, jeg har gjort mig mhp. kommende rejseprojekter:

Balkantour. Cykelrejse gennem ex-Jugoslavien, fra Slovenien i nord til Montenegro i syd, gennem Albanien, Grækenland og måske slutte i Istanbul, Tyrkiet.

Mellemøsten. Cykelrejse gennem Libanon, Syrien, Jordan, Israel.

Indien. Med eller uden cykel. Rajasthan og/eller Kashmir/Himachal Pradesh-provinserne i det nordlige Indien.

Korsika, Frankrig. Cykelrejse.

Sardinien/Sicilien, Italien.

USAs vestkyst. Med cykel og/eller bil.

Baltikumtour. Med cykel gennem Polen, Litauen, Letland, Estland, Finland, Sverige.

Island. Med cykel og/eller hiking.

Japan. Med cykel, fra nord til syd, på kryds og tværs.

2 thoughts on “Nye eventyr?

  1. Hej Nicolai…

    Vil bare lige tilkendegive en stor tak og beundring for dit fantastiske foredrag i Prismen i går!

    Det var et impulsivt valg jeg traf tidligere på dagen, da min veninde havde hørt om dig og foredraget, da hun kommer fra din hjemby Middelfart, og hendes omgivelser derhjemme havde anbefalet dig… Jeg er normalt ikke bleg for at tage med og lytte til noget, jeg i virkeligheden ikke har den fjerneste idé om hvad er, da det tit viser sig at blive et stort hit! Og det skal jeg lige love for at det også blev denne gang!
    Du var virkelig underholdende at lytte til og dine billeder/videoer sagde jo alt- eller næsten alt…
    Jeg har selv været på en del eventyr selv, og nogle af dem temmelig grænseoverskridende og udfordrende, men selvfølgelig ikke i nærheden af hvad du har oplevet!
    Så ville egentlig bare sig dig tak for at du berigede mig med input og inspiration – fascination af hvad mennesker kan hvis de vil 🙂
    Jeg købte selvfølgelig også din bog, og er gået i krig med eventyret – tyder på interessant og givende læsning!

    Held og lykke med dit fremtidige eventyr – du siger bare til, jeg er frisk 🙂

    Vh

    Nete

Comments are closed.