• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 18 – Skov ved Mikolow -> Krakow

  Først når man har ligget i slipstrømmen bag en traktor og mærket, hvor ubesværet man kan holde en fart på ca. 30 km/t (traktorens fart), kender man det grimme ansigt på den usynlige fjende, vinden, man som cyklist dagligt kæmper imod.
  Møder i dag et noget ujævnt tæppe af sjusket asfalt-patchwork i et landskab, der fortjente min fulde opmærksomhed, men som kun lejlighedsvis blev beskuet, da jeg var travlt optaget af dels at undgå de værste huller i vejene, dels at undgå bagfrakommende kofangere og overhalende ditto fra den anden retning. 105 km ind til Krakow i fin stil, hvor jeg møder Tomas, min gode danske ven, som rejser rundt en måneds tid i Østeuropa. Skønt at se ham igen. Vi mødes med Anders og Morten, der er på Erasmus-uniophold her i Krakow, og som jeg kender fra Rigshospitalets Kollegium. Pablo er ikke dukket op, og det er lidt et chok for mig kort efter via en email at konstatere, at han er smuttet tilbage til Danmark efter 4 triste dage i Krakow. Vi 4 drenge tager hjem i Anders og Mortens superdejlige og centrale lejlighed og trods den slette nyhed via email, er stemningen høj på denne smukke sommerdag i Krakow. Undres over, at der skulle gå mere end 30 år før jeg kom til denne by, der virker virkelig dejlig. Har en sjov, sjov aften i byen med dans og glade ansigter.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).