• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 1.003 – Alóag -> Otavalo (residencia)

  Alóag -> Otavalo (residencia)
  Distance (km) : 135
  Time on bike : 5h 03m
  Brutto time: 10.40 – 17.00
  Avg : 26.7 km/h
  Max.speed: 85.0
  Total (km) : 40.181
  Altitude: 2.550 m
  Difficulty: 3½ of 5

  Det meste af mit cykeltøj er stadig vådt af en sirlig regn/sved-blanding fra i går. Ikke alt for meget, jeg kan gøre ved det og så længe det ikke er tropevarmt og luftfugtigt plejer jeg (og i særdeleshed skridtet) at slippe afsted med det, selvom det aldrig er spændende at hoppe i vådt tøj fra morgenstunden og inden kaffen! Magen til ubehag!

  Turning right, thus skipping Quito...

  Dagens Tone: Along the Run – Art of Fighting

  Der er masser af endeløse ups and downs hele dagen i dag. Ved 14-tiden efter 50 km med rollercoasters fanger jeg en Kenworth-truck, der bare vil fremad. Vejen er humplet og patchwork-ramt og med 40-60 km/t er det hÃ¥rdt for Kogaen – og i mindre grad for mine arme og ryg.

  This is the official circumference of the Earth...And I can now call myself a RTW-cyclist...

  Men jeg vil ikke slippe. Vi – for vi er en lille interimistisk duo, mig og chaufføren, som jeg har smilende, visuel kontakt med via sidespejlet – suser gennem Cayambe, hvorfra den fineste, glatteste asfalt menneskeheden har kendt tager over og fortsætter de næste mange kilometer. Det er en fin-fin og action-mættet sport, denne truck-surfing.

  Shelter from the afternoon rains, NE of Quito, Ecuador.

  20 km før Otavalo (som jeg ingenlunde havde regnet med at nå i dag) slipper jeg trucken og takker chaufføren mange gange via sidespejlet, vores eneste kommunikationsmiddel. Fra højderyggen i ca. 3.300 m er der smukke udsigter over Volcán Imbabura med Lago de San Pablo i forgrunden. Mange indianere i traditionelle dragter langs vejkanten.

  Volcán Imbabura and Lago de San Pablo in front...

  Ved ankomsten i Otavalo, kan jeg ikke forstå, hvorfor flere yngre piger småfniser og forlegent bukker hovedet ned mod brystet, med hånden for munden (den klassiske ungmø-attitude), når de ser mig. Jeg er bare fokuseret på at finde et sted at overnatte, og fejer deres fjanterier bort med deres unge alder og umodenhed. Men da jeg har tjekket ind på Residential Santa Fe (kun 5 USD for et lille kammer med TV) og ser mig i spejlet forstår jeg hvorfor. Jeg har skidt, støv og bilos i ansigtets huller og skrækker og ser ubehageligt fæl ud i landevejens krigsmaling.

  Otavalo church by night. Pretty sight.

  Me, dirty...

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).