• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 1.014 – Cali, Cali, Cali…

  0 km etc.

  Nattens tropelyde har ikke sluppet sit greb i baghaven, selvom dagen har taget over, da jeg vågner på min madras på gulvet. Livet heroppe i forbjergene er så meget anderledes end storbylivet nede i Cali, som der er udsigt over her fra huset.

  Backyard friends...

  Jeg kaster tungen op på den store, spanske klinge og tvinger mig selv i gear, selvom jeg knapt er udhvilet. Dagen bliver en lang eksplosion af indtryk og nye ansigter. Først besøger vi (Uli, Marcela og jeg) Mono og Carolina, et kærestevennepar, der bor en lille gåtur nede af grusvejen.

  Lunch with Uli, Marcela, and Imelda in Cali - Colombia.

  Nicolai drinking the best coffee in the world!

  Om eftermiddagen har Marcela og Maritzas mor, Imelda, budt på frokost inde i byen, hvor hun bor alene i et lejlighedskompleks. Herefter er der Cali-sightseeing på plakaten. Det er en skøn luksus at blive kørt rundt til byens attraktioner ledsaget af mine nye venner, der også viser sig at være kompetente lokalguider.

  Homenaje de amor...

  View over Cali, Colombia...

  Cerro de los tres cruzes. Cali, Colombia.

  The Bubble Man. San Antonio suburb, Cali - Colombia.

  Bubbles.

  Mirador Sebastian Belecazár, San Antonio Park & Church, Iglesia de la Ermita, Bar La Fuente og en afsluttende pizza ved Parque del Perro inden vi kører tilbage til huset og tropelydene, der trutter og sprutter løs igen. Det her er min form for action i Colombia.

  Heart shaped boxes...

  The Cat of Seven Lives...

  Dagens Info: En joint koster på gaden her i Cali 1.000 colombianske pesos, 2.45 DKK.

  Backseat drinking in Cali, Colombia.

  Beautiful Iglesia de la Ermita in downtown Cali, Colombia.

  Green + tree

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).