• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 36 – Herina -> Sighisoara

  Sorry, but this post is not available in English

  On this day..

  Share

  5 Responses to “Day 36 – Herina -> Sighisoara”

  1. Karsten ITK Says:

   Hej Nicolai, glædeligt at læse om dine bedrifter i sadlen, de fede oplevelser og din gode moral.
   Dog bekymrer det mig at Martin tilsyneladende fortsat ikk er på banen, hvad sker der ?
   Husk iøvrigt, har du brug for hjælp, hvadsomhelst i Bulgarien, så sig til !

   Hilsen
   Karsten

  2. Fjumse Says:

   Hej Karsten! Det er svaert ikke at bevare den gode moral, naar man som en forkaelet turcyklist cruiser rundt i smukke Rumaenien… 😉

   Martin arbejder paa hoejtryk i KBH paa at komme paa banen igen. Vi krydser fingre for, at han inden alt for mange uger atter vil vaere en kaerkommen del af worldtravellers.dk!

   Sidder stadig med et smil paa laeben over dine Bulgarien-forbindelser, som jeg vist aldrig rigtig fik afdaekket inden afrejsen – men tak, det er sgu altid godt at have kontakterne i orden (ogsaa de mere mafioese)… KH, Nicolai

  3. Sam Says:

   Hej Fjumse alias Zülle !

   Det er super, at I har fået siden genetableret. Jeg følger, som du ved, din (og Pablos) dagsbog med stor interesse. Med jeres hjemmeside som informationskilde, virker jeres projekt slet ikke så “fjernt”. Dejligt at få rejsebeskrivelser fra din velskrevne hånd – det er så fedt, at du stortrives på de to hjul. Når Pablo atter er i sadlen, må du hellere lige give ham en blid start…ellers må jeg lige tager over på Djævleøen for at give ham lidt hård træning, så han er klar, når han gør dig selskab.

   Nyd fortsæt dit liv på cyklen..

   KH
   Sam

   P.S. Tak for din sms i går – dejligt med livstegn på en regnvejrsdag.

  4. Fjumse Says:

   Saam…Selv tak – altid dejligt at hoere fra dig. Savner dit skoenne selskab. Ideen med Djaevleoeen er vist ikke tosset under alle omstaendigheder, selvom jeg nu tviler meget paa, i hvor hoej grad din afslappede gymnasielaerer-tilvaerelse i Soenderjylland har givet dig en form, der formaar at udfordre Rabbineren… 😉 Men lad det komme an paa en proeve og lad mig hoere naermere…Tanker, Nicolai

  5. Skiby Alias Rolf Says:

   Hej Zulle. VILDT, du er jo næsten op på Tour standard med de km……..fedt at læse din altid beskrivende og gode indlæg:). Her i Dk/Jysk er alt vel dog er den danske sommer langt væk. Det er 10-14 grader og regn øv. Men på søndag gælder der KBH marathon, håber sgu beneren er iorden. Ellers skulle jeg hilse fra de amdre herfra. Vi skrives. Kh Skiby

  Leave a Reply