• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 99 – Ankara slash Pablo-gensynet!

  0 km etc. Adiyaman -> Ankara -> Adiyaman (med bus – 12 timer hver vej – visa-sager fikset)

  Bliver kl. 6 i morges sat af på en ukendt busstation et eller andet sted i Ankara med store, tunge søvnøjne. Rygterne har svirret, at Pablo er at finde i den lejlighed hos Güzden, hvor jeg selv boede i Ankara i sidste uge, så jeg tripper med forventningens glæde afsted i den morgenstille hovedstad. Gensynet er stort, rigtig stort, og vi bryder begge ud i en latter, der ingen forklaring har og ingen forklaring kræver. Virkelig dejligt at se min ekspeditionsven igen! Drikker kaffe, mundene går som på akkord og snart sidder vi i en taxi på vej mod den turkmenske ambassade. Alt går heldigvis glat denne gang. Skrankepaven på ambassaden genkender vist mit (russiske, og dermed bekendte) navn og udbryder “Nicolai!”. Jeg havde ramt ham på en af hans bedre dage.

  Kebab in last weeks headlines along with an ayran (salty, Turkish yogurt drink) in a Tuborg glass. It's a bastard world!

  Indbetaler i en nærliggende bank 51 USD, afleverer pas + bankkvittering hos den stålsatte ambassademand og henter så sidst på eftermiddagen det længeventede visum til TURKMENISTAN!!! Det ku’ jeg godt li’! Pabbie får også afleveret sin visumansøgning, og da vi derfor begge egentlig har udrettet, hvad udrettes kan i denne omgang i Ankara, beslutter vi os for at tage aftenbussen tilbage til Adiyaman, hvor jeg slap – og hvor Worldtravellers-ekspeditionen kan fortsætte i fuldt mandtal…

  On this day..

  Share

  Leave a Reply