• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 4 (98) – Cykel og festdag i Ankara

  Lake Mogan near Ankara

  Jeg havde besluttet, at i dag skulle jeg ud at cykle. Ikke efter noget specielt, men mest for at få nogle kilometer i knæene. I går havde jeg fået nogle anvisninger til en sø lidt uden for Ankara og det lød fint, så det blev til Lake Mogan. Turen gik fint! Ca. 50 km. Det var hot hot, men det at holde ud og jeg holdt et hvil i de vildeste midagstimer, hvor jeg hørte musik og opdateret min dagbog. Søen i sig selv var ikke noget at råbe hurra for (se billede) men det var dejligt at være ude at cykle igen og jeg slog også personlig hastighedsrecord på 65 km/timen ned af en bakke.. Spændende 😉

  Barbarque dinner!

  Jeg var blevet inviteret til fest om aftenen – eller sådan havde jeg ihvertfald fået det forklaret. Det var ikke så meget en fest som en kom-sammen af nogle gode venner i anledning af at værten havde købt ny lejlighed og skulle have noget hjælp til at sætte tag over tagterrassen. Det var alt sammen meget hyggeligt. Der blev besluttet at der skulle grilles og jeg blev tildelt ansvaret for at ordne grillen. Det kunne jeg vist lige overkomme, hehe.. men jeg blev lidt mere alvorlig, da jeg så de remedier, der var til rådighed. Træ og avispapir. Det var bare med at tænke tilbage på spejderdagene og få gang i grillen!

  Det gik alt sammen meget fint og vi spiste og spiste, mens der blev drukken store mængder cyprioritisk brændevis og raki. Det var utrolig søde mennesker. Jeg endda oversat nogle af de gamle soldaterhistorier, der blev fortalt!

  Fik nogle rigtig gode email i løbet af dagen.. Bl.a. et fra Nicolai, hvor han skrev at han ville prøve at være i Ankara mandag morgen!

  On this day..

  Share

  Leave a Reply