• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Martin home from the expedition

  Because of several personal reasons I have choosen to stop my part of the expedition and return home. Unfortunately sometimes things happen which you can’t forsee or plan for. I have to say that even if I have to leave Nicolai alone on the tour I’m happy to return back to Denmark again.

  Of course I’ll still follow the tour and give Nicolai all the support I can (e.g. with the homepage) but I have to do it from home.

  I would like to thank for the support we have receive and I will now, like the rest of you, follow Nicolai’s fantastic trip and experiences through his diary.

  Mt. AraratLast photo in the last town I was in together with Nicolai : Mt. Ararat

  On this day..

  Share

  5 Responses to “Martin home from the expedition”

  1. Mikkel Says:

   Velkommen hjem, Pabs! Det var godt at se dig igen! Og Fjumse: Se så at få sat lidt fart på den cykel og lad være med at lave for mange Animal Planet-stop undervejs (Ace). Jeg venter på dig… (også selvom det kommer til at tage “lidt” tid)

  2. Søren Pedersen Says:

   Hej,

   Kan ikke lade være med at sidde og dele jeres drømme – og mindes Karsten og jeg i samme situation – den kraft og mod der gjorde at vore drømme ikke bare blev i sengen når vi stod op!
   Hvilket et fantastisk fedt projekt i har gang i -et projekt der i den grad kræver respekt – og som vi erfarede ikke nødvendigvis skal ende med det forudbestemte mål.
   Vi forsøgte os flere gange (Australien rundt 1997 og 2000 – udholdenhedsrekord 2002) Det ændrede os i den grad som mennesker – og tro mig jeg ville aldrig havde været turene foruden.
   Jeg forstår din afmagt i at køre i samme rille – med samme spørgsmål stillet om og om igen og svar andre ikke forstår – vi følte samme afmagt i årevis, men du oplever lige nu noget der vil ændre dig for evigt!
   Vi vil følge dig på turen – og hvis jeg skal give dig et råd omkring Australien – må du ikke køre ned igennem (Alice Springs) du bliver stegt!!!! hold dig til kysten!! Ønsker du flere råd om Australien står vi altid til rådighed.
   Jeg kan ikke lade være med at give dig denne:
   En poster der blev lavet til Karsten og jeg

   “Umuligt”
   er bare et stort ord
   brugt af små mennesker
   som finder det lettere at leve i en verden
   der er blevet dem givet
   end at udforske styrken de har til at ændre den!
   “Umuligt”
   er et synspunkt
   ikke et faktum!

   Pas på dig selv og glem ikke “du har det i dig – tro mig!!”

   Med venlig hilsen
   Søren Pedersen

  3. trapp1 Says:

   Array

  4. top rape clips Says:

   You’re quite right, Walter Pater is the only justification for Mona Lisa.

  5. rape videos Says:

   Hi makakas. Wellccome rape videos

  Leave a Reply