• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 122 – Surprises in the Caucasian mountains

  Wollen hat

  Arsha village, Georgian Caucasus

  Rustic Sno village, Caucasus.

  The day before the funeral in Sno village.

  Dinner with my Georgian host family...

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Day 122 – Surprises in the Caucasian mountains”

  1. Sam Says:

   …tillader mig lige at dvæle lidt mere ved din hårpragt, kære Fjumse (Box har jo ligesom tilført “bålet” lidt benzin med historien om Selmas identifikationsobjekt – eller mangel på samme;o). Henleder i den forbindelse opmærksomheden på det øverste billede – og får med det samme associationer, hvad angår ligheden mellem dig og den pensionerede fodboldspiller Carlos Valderama. Jeg bestiller snart en tid til dig hos en fåreklipper…det vil utvivlsomt gøre Selma og andre små piger mindre forvirrede angående kønsrollemønstret…

   Kærligst
   Sam

  2. Fjumse Says:

   Det er rigtigt – jeg kan godt se ligheden til den hårfagre Valderama. Damen ved boden med huen var meget, meget ivrig efter at sælge mig pelsen, men da jeg ikke rigtig så nogen visuel forskel fra mit eget garn, slog jeg hende af med en gestus om at den var alt for varm.

   Ang. kønsrollemønstre etc., så ved du jo, Sam, at det er en af mit livs opgaver at forsøge at rokke lidt ved de aldrende og af og til stringente uskrevne regler og normer for, hvad der sig hør og bør i livet. Vi lever i en fri verden og det må vore traditioner og normer også rette sig lidt efter, ikk’…Ved dog bedre end nogen, at du gerne ville ha’ fat i hækkeklipperen og give mig en ordentlig overhaling!

   Tanker, Nicolai

  Leave a Reply