• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 145 – 173 km bagged!

  Samarkand -> Field, 10 km from Kazak border, 55 km west of Gulistan (wild camping)
  Distance (km) : 173!
  Time on bike : 8h 36m
  Average speed : 20.07 km/h
  Total (km) : 7997

  On this day..

  Share

  One Response to “Day 145 – 173 km bagged!”

  1. Jørgen Andersen Says:

   Hej Nicolai 🙂

   Ville have skrevet til dig forlængst, men tiden er fløjet afsted. Kom hjem for en uge siden efter godt 5 måneder i udlandet, dog med et break på 3 uger for at komme hjem til den gode danske sommer.
   Først og fremmest var det USA men også mit elskede Sydamerika fik jeg at se igen – Peru, for 3. gang, og en lille smuttur over til Boliva. Fik besøgt nogle steder som jeg ikke havde set siden dengang vi drog afsted for over 8 år siden nu – gensynsglæden var stor!!
   Steve og jeg fik også cyklet lidt rundt her og når du kommer på de kanter skal du tage turen ikke langt fra La Paz fra 4800 meter ned i Yungas i 1800 meters højde. 3 Km downhill på vel nok kun 50 km… HELT VILD!!

   Det er jo en super tur du er på!! Ja, jeg er også en af dem der af og til skal have mit rejse fix ved at gå ind på din hjemmeside 🙂 Som altid gode fortællinger på ægte Nicolaisk 😉 Det går jo nok lige et stykke tid før jeg kan få live fortællinger over en flaske rødvin eller to, men jeg glæder mig allerede.
   Snart venter sydøst asien og der skal du helt sikker vælge Vietnam. Blev lige
   færdig med Carsten Jensens ‘Jeg har set verden begynde’ hvor han beretter
   om et helt fantastisk land med nogle usædvanlige mennesker – specielt dem
   af hunkøn 😉
   Du skulle lave en liste med alle dine super Ipod numre – måske en Nicolais
   Top 100 – he he. Måske ikke til Top 100 men ellers kan jeg varmt anbefale Manas
   nye CD. De er still going strong. Kom sku en dag forsendt til at kunne få deres
   CD signeret af dem personlig på Times Square i New York, DOUGH!!

   Ser frem til nye spændende rejseberetninger. Dine beretninger fra Turkmenistan minder jo næsten helt noget den Rejsende Onkel Mac fra Franklere kunne skrive postkort hjem om 😉 He he. Ja verden er finurlig fantastisk.
   Jeg må indrømme at din rejse har virket som stor inspiration til at gøre noget lignende – who knows, måske om et års tid sider jeg også i sadlen for at trille en tur rundt om jorden 😉

   Keep me inspired!

   Su amigo
   Jorge

  Leave a Reply