• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Capital Tashkent, Uzbekistan

  After 2 mad max cycling days since Samarkand (173 and 174 km respectively), I arrived in Tashkent (Uzbek capital, 2,2 mio inhabitants) yesterday. The legs are – like the rest of the body – fine in spite of the 2 ironman distances in just 32 hours.

  The photos in the diary have to wait and they seem to be a challenge here in Uzbekistan where the restrictions of the internet cafes make it hard for the heavy duty photo artillery I’m dealing with.

  Wish me luck with the visa stuff for China and Kyrgyzstan tomorrow!

  Nicolai

  On this day..

  Share

  4 Responses to “Capital Tashkent, Uzbekistan”

  1. Wilfried Roessler Says:

   Hi Nicolai,

   good luck with the visa stuff!

   Don´t let yourself stop. Just cycle the rest of the way (smile).

   Kind regards,
   Wilfried Roessler
   Copenhagen

  2. Fjumse Says:

   Hi Wilfried – You (or someone else) actually did bring me luck! Yesterday I managed to obtain both my Kyrgyzstan and China visas! Heaps of thanks for the crossed fingers 😉 So I guess nothing really IS going to stop me know…

   Nicolai (Tashkent, Uz)

  3. Bex Says:

   Hej Nico,
   Det er onsdag morgen (formiddag) og får min morgenkaffe, som jeg har brygget på gammeldags maner med kaffegrums ibunden (så ikke noget med at tømme koppen). Din inspirerende rejse trænger ind i min hverdags-luksuriøse begivenheder og sætter det ekstra krydderi på tilværelsen i Danmark.

   Tænker også tilbage på vores Wales-tur hvor hver morgen stod på kaffe og søde morfar-tabletter efterfulgt af nærende hobbit-brød. Det var sgu en fed rejse.

   Held og lykke på den kinesiske mur
   Bex

  4. Fjumse Says:

   Argh, Bexie-Boy. Som du nok ved, saa er du ogsaa med mig her paa den store rejse. Skoent at hoere, at du holder dig taet med WT-begivenhederne. Virkelig. Og det glaeder mig, at du er kommet dig over Crib Goch-spoegelset i paa de walisiske bjergtinder.

   Er lige kommet til Ferghana i det nordoestlige Uzbekistan ikke langt fra Kirgisistan. Saekken er fuld af vandmelon nu, hvilket er fint, men det maetter jo ikke lige saa meget som dit suveraene Logan-slash-hobbit-broed.

   Knus og tanker, Nicolai

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).