• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 156 – Kong Salomons Trone i Osh…

  Af en eller anden grund er alle sodavand i Uzbekistan og nu Kirgisistan light-udgaver uden energi og sødet med aspartam. Den øvrige kost er ret fed (velsmagende!) og det er ikke mit indtryk, at de slanke sodavand kan forklares med, at helsebølgen og bevidstheden om ernæringsmæssig korrekt kost (og bla-bla) er nået Centralasien. Så jeg holder ikke igen med sodavanden, der koster godt 1 DKK for en liter.

  Aliks kærestes søster serverer morgenmad i det bløde tæppeværelse. Bruger en del tid i bazaren, der over ca. 2 km strækker sig langs Ak-Buura-floden, der gennemløber Osh. Fint, fint marked, hvor specielt mændenes traditionelle filthatte fascinerer. Smutter op pÃ¥ toppen af Kong Salomons Trone – en enorm klippe lige midt i byen – og har en flot udsigt over den ensartede, flade slette foran bjergene mod syd. Klippen har gennem flere Ã¥rhundreder været et muslimsk pilgrimssted, angiveligt fordi Muhammed (den rigtige og ikke ham fra karikaturtegningerne) en gang var her for at bede.

  Hos Alik, hvor jeg bor, er der fri internetadgang fra midnat til kl. 08, så jeg bliver oppe i nat trods træthed og sidder i WTs tjeneste fra midnat til lidt over kl. 04 for at oploade billeder til hjemmesiden etc. Mærkede ikke noget til myggene i nat fra min dybe søvn!

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).