• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 173 – Ankomst Kashgar…

  Distance (km) : 150
  Time on bike : 6h 47m
  Brutto time: 9.35 – 17.35
  Avg : 22.05 km/h
  Total (km) : 9188

  Da jeg var lille fik jeg fejlagtigt fortalt, at hvis man gravede langt nok ned gennem børnehavens sandkasse, ville man nå Kina, hvor folk med gullig hud og skæve øjne gik smilende rundt med maverne fulde af ris under deres trekantede hatte af rispapir. Den slags tror jeg ikke længere på. Jeg har taget en omvej via klodens ydre (og ikke gennem sandkassen) og er nu efter knapt 6 måneder på cykel fra Danmark endelig kommet til Kina. Det med sandkassen og den gule hud passer ikke, kun kinesernes smil genkender jeg fra det billede af Kina, som bl.a børnebøgernes illustrationer og børnehavens voksne i en god tro var med til at skabe.

  Jeg har ikke vaeret i bad i 5 dage nu, over 500 km er der rullet ind og jeg lugter af gnu. Selvfoelgelig ser jeg frem til rent toej og velduft under armene.

  Dagen staar i fremdriftens navn. Jeg ved fra morgenstunden, at jeg har ca. 150 km til Kashgar, men er ikke sikker paa terraennet. Scenerierne er ikke helt saa geniale som i gaar og jeg raeser bare afsted med kun enkelte stop undervejs.
  I Kashgar finder jeg Qinibagh Hotel, hvor jeg for kun 45 DKK faar mit eget dobbeltvaerelse med kinesisk kabel-TV, aircon, elkedel, bad, toilet og alt i alt superlaekkert og den bedste value-for-money laenge. Nyder en rolig aften paa vaerelse 504 efter at have koebt lidt mad ind paa Kashgars aftenmarked. Byen virker meget spaendende…

  Dagens Tone: Rosegrove – Clawfinger

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).