• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 1.236 – Det indre pres (DK)

  Jeg har følt mig uvant presset og urolig siden jeg ankom her i Boston. Et pres forårsaget af forventningens spænding. Mine øjne har været lettere blodsprængte pga. manglende søvn, det organisatoriske pres og et generelt højt aktivitetsniveau (sightseeing, socialisering, planlægning, forberedelse, research, pakning, diverse indkøb, vask af cykel, telt, sovepose etc).

  The Boston JFK Library...

  Church in Boston.

  Nicolai in front of the Boston JFK Library...

  Peter har været ivrig efter at jeg skulle møde hans venner, og i dag under vores kombinerede ærinde/sightseeing-tur inde i centrum, delte jeg 5-6 visitkort ud (efter opfordring) og blev mere eller mindre forceret til at fortælle WT-resuméer her og der.

  The huge Speed Dog...

  Peter and the talking quaker parrot...

  Hovedsagen er dog, at jeg får fat i de ting, jeg har brug for: papkasse til cyklens overfart, gaffe- og almindeligt tape, US-kontanter, en dåse degreaser til at rense cyklen med, mad til flyveturen. Peter er en eksemplarisk vært og bruger hele dagen i min tjeneste, for at jeg kan blive klar til Afrika.

  Enjoying the last supper withh Peter in Dorchester, Boston.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).