• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 188 РSocialit̩

  Fin nat uden mus og paniske opvågninger. Morgennudler og vi ruller allerede inden det er begyndt at lysne. Passerer flere flotte søer i dag, ser Himalaya-antiloper, der på imponerende vis har tilpasset sig et alpint liv heroppe over 4800m. Kører gennem en port, der markerer indgangen til Tibet. Jeg er dog stadig ikke i topform (en følelse, der forstærkes hver gang jeg kigger på min hævede, ømme mummitroldhånd) og sender lange tanker til familien og venner i DK. Trænger til at snakke med nogen om de sidste dages hændelser. Jeg ved, at det ikke kræver meget at få mig tilbage på rette spor, men lige nu har jeg egenhændigt (dvs. 1 rask hånd!) ikke de værktøjer, der skal til.

  Lidt uden for byen Ali sættes jeg af lastbilen og triller ned til byen, der heldigvis er langt større end ventet – og dermed mere liv. Cruiser rundt i Ali og checker forskellige hoteller ud. Ingen turister i sigte. Logerer mig ind pÃ¥ et kinesisk hotel til 25 Yuan/nat (18DKK) inkl. TV, fælles bad. Feeling better…

  Dagens Tone: Ring Nu – Rasmus Nøhr (En fin kærligshedssang…Jeg smed dog tandbørsten ud… 😉 )

  Det er sgu ikke sjovt at være fanget midt i dette energiske, bevægelige cykelrejseliv, når man knapt nok kan tørre sin egen røv og finde sine egne sko!

  Jeg tager over på det lokale hospital m. den hævede hånd for at få den checket. Kommunikationen er virkelig svær, så jeg dansker rundt foran den kittelklædte dame for at forklare og henter enkelte gloser fra guidebogen. Aftaler røntgen-møde i morgen formiddag.

  Om aftenen ændrer stemningen sig, da vi pludseligt er ca. 10 rejsende samlet i byen. Jeg kontakter først en fyr, der viser sig at være amr. Chris, som Jon fortalte mig om for nogle dage siden. Også den argentinske hitchhiker Juan, som jeg mødte i Kashgar dukker op, 2 tyskere, en japaner og sammen går vi ud og spiser og har en helt fantastisk aften.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).