• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 199 – Pilgrimsturen rundt om Kailash er slut…

  Havde problemer med vejrtrækningen i nat og vågnede masser af gange efter jeg var faldet i søvn. Søvnapnø er en grim ting! Efter nuddelmorgenmaden i varmestuen hos de ikke særligt sympatiske tibetanere er jeg snart over stepperne på vej de sidste timer mod Darchen, hvor trekket slutter.

  Mt. Kailash Pilgrimage. October 2006.

  Møder glædeligt argentinske Juan, the hitchhiker, og hænger ud med ham i “hans” varmestue, der har en urinerende ged gående inden for.

  Aftenen er et stort rendez-vous af gode, internationale mennesker samlet i restauranten.

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Dag 199 – Pilgrimsturen rundt om Kailash er slut…”

  1. Mette Says:

   Hei Nicolai.

   Stadig mave problemer hva :-(. Øv, det må tage hårdt på krafterne. Jeg ville gerne spørger dig om en ting. Har kigget lidt på dine billeder fra Tibet. Hvad er det nu de der farverige blade som hænger oppe i bjergene betyder?. Synes jeg har hørt et sted at det skulle beskytte dem mod onde ånder?. Er det rigitg. Skriv hvis du ved det.
   Forsat rigtig god tur.

   Venligst Mette mariella

  2. Fjumse Says:

   Hej Mette…

   De farverige blade er bedeflag, som ses overalt her i regionen. Nepaleserne skriver gerne navnene på deres familiemedlemmer på bedeflagene, som så hænges op på snore ved klostre, templer og andre steder af religiøs betydning. Når vinden blafrer i flagene sendes de bønner, som er trykt på bedeflagene, op til de højere magter. Tro kan som bekendt flytte bjerge…

   Kærligst, Nicolai

  Leave a Reply