• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.267 – Bobo (DK)

  Ahh, den bløde Ikea-seng på værelset er fantastisk, og jeg breder mig natten igennem som en sprællemand, diagonalt liggende med spredte lemmer ud i madrassens verdenshjørner.
  At der oven i festen også er wifi i hele huset er genialt – men vist også skyld i, at jeg ikke får sovet igennem efter gårsdagens (og de sidste dages) cykling, for tankerne og indtrykkene fra de sidste dage buldrer frem i mig og vil ud.

  Det vil jeg også, så jeg kaster mig ud i Bobo, der virker behageligt søndagstræt ligesom jeg selv. Fod i hose. Togstationen (i neo-sudanesisk stil), le grande marché, Kibidwe (Bobos ældste bydel med snørklede jordveje, lerhytter og irriterende touts) og – naturligvis – Le Grande Mosquée, Bobos ukronede dronning, er blandt de visuelle højdepunkter. En kold, sukkerfri cola er mit gastronomiske højdepunkt og forkælelse.

  På cyklen udsættes jeg nærmest konstant for den vestafrikanske virkelighed, der både beriger og dræner i grader, man nok næppe kan forestille sig. Bl.a derfor er udsigten til bare at trække stikket ud hjemme i huset, på “mit” værelse med wifi, vældigt tiltrækkende.

  Dagens Tone: Beautiful Day – The Levellers

  Som kærligheden har også teknologien mange ansigter. I 5 kvarter har jeg i dag mine forældre (og Lukas-missen) i Middelfart live, visuelt og i stereo, i mit Skype-vindue på laptoppen, liggende i sengen i det vestlige Burkina Faso, Vestafrika. Smukt!

  Går ud og får et slag søndagspool og en øl med Martin og Mats, inden ugens sidste krummer fortaber sig i Zülles trætte krop.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply